... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Štiky napísal:skin ktory magicky pridava realne odlesky, a formuje karoseriu do tvaru M3![]()
LFS uz nieje len o XRT a FZ5
dethXtreme napísal:
cau,pocuj,kebyze ti napisem mailovu,alebo icq,vedel by si mi poslad mod toho nissana???lebo ten co som stiahol,tak mi akosi blbo ide...ale vidim ze ta rx7 blbne aj tebe...tak teda aspon ten nissan...aa pocuj,aku PRESNE verziu lfs mas?diki:D
jararak napísal:ja som kupil jeden volant a pri prvom treningu som ho otrholsom si mohol ist kupit radsej flasku za tych 10e
ake volanty pouzivate vy? okrem g25, k tomu sa nejako neviem dostat
jararak napísal:ja som kupil jeden volant a pri prvom treningu som ho otrholsom si mohol ist kupit radsej flasku za tych 10e
ake volanty pouzivate vy? okrem g25, k tomu sa nejako neviem dostat
jararak napísal:ake volanty pouzivate vy? okrem g25, k tomu sa nejako neviem dostat
alfi666 napísal:Ja som daval zato 8 litrov v ageme pred vyse 2 rokmi... a doteraz si myslim, ze to bola najlepsia investicia na ktoru som sa odhodlal
Za 2 roky sa natom nic nepokazilo (okrem chyby v rad.pake ktora sa prejavila po 2 tyzdnoch a ktoru som si opravil)
Inak.. ked brat novy volant, tak by som doporucoval G27... ma to tie sikme ozubene kolesa (helical gears) ako su v klasickych prevodovkach alebo dife ktore su tichsie oproti klasickym ktore su napr aj v G25... otazne je, ze ci budu aj tie take robustne a spolahlive ako v G25...
PS: ten volant co predaval kamos nakoniec odisiel za 80 euro... smiesna cena