... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
dethXtreme napísal:
toto nemyslis vazne?! sakra a akurat vcera som si hovoril ze som strasne zvedavy na tu kapotu...![]()
![]()
...jooooj
maiki napísal:keby sa cokolvek zmenilo, 100% som tam, ale strazim fotrovcom dom a psa... dom zavrem ale psa tam brat nechcem, to by bolo viac ako komplikovane, no ked mi prepne (ako na ctp V, ked som tam zobral psa), dam psa do auta a idem za vami...
cretino napísal:
maiki, pes sa neprekecne ze si ho nechal sameho doma![]()
maiki napísal:keby sa cokolvek zmenilo, 100% som tam, ale strazim fotrovcom dom a psa... dom zavrem ale psa tam brat nechcem, to by bolo viac ako komplikovane, no ked mi prepne (ako na ctp V, ked som tam zobral psa), dam psa do auta a idem za vami...
Ahmed napísal:no okrem mna iba jedna e30 a to hned 324dtak mozme dat sprint (63kw ruleeez)
herri13 napísal:Chlapci ste pripisany, tesime sa.![]()
![]()
bmw777chose napísal:
Herri,hod tam aj mna I am vychodňarradsej by som sa objavil tam ako ist so starou na dovolenku
,ak by to vyslo.