... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
dodoIPD napísal:Hehe Patrikova Integra :)
Jasne dojdeme otestovat Mdreii
januar napísal:ja mam dve otazky:
1. bude tam to parkovisko nejak rozdelene pre tych co budu jazdit a pre tych co pridu ukazat len svoje auto lebo sa my jedna o to aby si tam potom navzajom nezavadzali ty co chu ist na drahu
2. viem ze to tam je rozdelene na zaciatocnik a pokrocily bude to nejak obmedzene aj vykonom auta alebo to je jedno
HMT napísal:Jazdit sa bude - tak ako bolo uvedene - v dvoch kategoriach a kazda kategoria ma k dispozicii 2 hodinovky doobeda a 2 hodinovky poobede. 4 hodiny doobeda budu teda vyzerat takto: A,B,A,B a poobede tak isto.
Pocas hodinovky svojej kategorie, maju ucastnici volny vstup na drahu, aj mozu volne drahu kedykolvek opustit. Nechavame to na samotnych ludoch, aby posudili, kolko ich auto vydrzi a kedy potrebuje oddychnut. Jazdcom na seriovych autach neodporucame viac ako 15 minut jazdenia pod plnou zatazou.
Pre niekoho bude mozno vyhodnejsie vyckat prvych 10-min. svojej hodiny, kedy sa ostatne auta "unavia" a on moze ist v klude na drahu a jazdit vlastnym tempom. Organizatori nebudu nikoho vyhanat na drahu, kazdy pojde, kedy uzna za vhodne (v ramci svojej skupiny). Program bude vyveseny na skle pri vstupe do registracnej miestnosti.
Malo by byt teda zabezpecene samovolne a plynule striedanie jazdcov na drahe. O to viac vsak bude treba davat pozor hlavne pri vychadani z pitline, kedze po cielovej rovinke sa budu pohybovat auta.
januar napísal:nim sa skor jedna o to aby to nedopadlo ako minuly rok ked niektore jazdny boli zrusene kvoli tym ktory sa tam vykotily
a otazka povedzme ze pojdem ako prvy za safety car a po 15minutach pojdem dole ale chcel by som sa potom vratit este spat da sa to a k tym GPS modulom vidim ze sa to bude davat kazdemu autu bude sa dat aby my ukazli cas na kazde kolo alebo to bude ako minule len to najrychlejsie a kedy sa zacne s registraciou?