Nasiel som perfektnu vecicku!vedel som onej uz davno ale nevenoval som jej moc pozornost. mozno to nie je ziadna novinka , no podla mna je to super. Ak aj vy mate problem , ze vase BMW nema USB , do ktoreho by ste dali USBkluc a jednoducho si vase MP3 pocuvali vo vysokej kvalite , tak moc na vyber nie je. USB dorabky do auta , hlavne do BMW bez iDrive stoja niekolko stoviek eur (kludne aj 600) co je maximalne neadekvatna cena za obycajne USB..Dlho som hladal riesenie , a riesil som to zatial tak captavo..zapojil som si do telefonu AUX kabel ale je to neergonomicke.. teraz som nasiel toto a popravde sa mi to pozdava viac ako USB v aute (lebo v telefone mam hudbu vzdy aktualizovanu

) staci ak ma vase auto AUX
http://www.htc.com/sk/accessories/htc-b ... /#overviewco nato hovorite? Len treba zistit ci je to viazane len na HTC alebo to pojde aj s Apple , Samsungom atd..
doteraz nechapem preco BT v E60 LCI nepodoporuje tak obycajnu a stupidnu vec A2DP profil , stacilo by spojit telefon a v iDrive by mi vypisal zaznam hudby , ked nie to tak aspon nech ju prehrava. Neda sa to dokodovat ten profil nejako?
PS : ak poznate podobnu vec ako tento HTC BT stereoclip , napiste.