... všetko o BMW ...
. Ale nádvoria a záhrady zámkov boli príjemné. Zámocká reštaurácia na nádvorí a kofolka v príjemnom chládku
. Zámky na súčasnú ekonomickú situáciu boli pekne udržiavané, záhrady pokosené, záhradník polieval kvetiny a pod. Inak odporúčam pojazdiť Lednicko-Valtický areál. Veľmi krásny kraj. Tiež sa na neho chystám. Pamiatka na pamiatke. Zámky sú od seba vzdialené od 4 - 10km. Záhrady boli sprístupnené do večerných hodín. Vo valticiach sme boli pred 20h a vstup do záhrady bez problémov. Troška foto z Milotíc. ...a hlavne je kde parkovať a bez problémov. Cesta z Milotic do Valtic je v ukážkovom stave. Asi 40km po parádnej ceste. Inak cesty celkovo boli viac ako dobré.
. Rýchlo som zašiel na parkovisko, už mi ukazoval palubný málo vody. Pozerám a spod expanznej mi ide poriadne voda. Praskla hadica od expanznej nádobky. Expanznú som kúpil novú, s mechanikom všetko porobil + pretesnenie serva a nejaká očista v motorovom priestore, keď sme tam už mali prístup. Teraz pozerám nádobku a presvietim, tak sa mi zdá, že to bola len tá hadica
. Nečakaná investícia 
..odišiel zotrvačník? čo stojí taká oprava? nemám prehľad. pozerám rýchlo net a cez 400eur. jaaaaaaaaj.
. na aute sme ju napúšťali vodou, no vyzeralo to, že bolo k.o. nejaké tesnenie zospodu.Rocker napísal:nadro: neboj, dobre som mal ritku stiahnutú, nech to nie je aj komplet chladič
Olej Castrol Syntrans Transaxle 75W-90. Natlačili sme tam 1,4l.

. Inak všetko OK. Čo mi kontroloval auto chlapík, tak sme prehodili aj reč o BMW zrazoch a pod.