... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Rocker
Autor témy
Auto: BMW 323i
Kraj: Trnavský

Re: [E46 323i] STK

Pondelok, 3. Novembra 2014, 18:22

Od nedele na zimných. BMW si zasa vyžiadalo nejaký servis: vymenený ľavý silentblok motora(pravý bol skoro nový), vymenené silentbloky pod prevodovkou, stabilizačné tyčky na prednej náprave MOOG a predné kotúče Ferodo. Pri jazde nad 70km/h mi brutálne sekal volant, až kopal do ruky #-o . Po výmene tyčiek a kotúčov O.K. =D> :thumbup:
Prílohy
IMG_2331.JPG

Užívateľov profilový obrázok
Rocker
Autor témy
Auto: BMW 323i
Kraj: Trnavský

Re: [E46 323i] STK

Pondelok, 22. Februára 2016, 17:25

Troška oprášim svoj príbeh. Nejaké novinky na aute:
- podbehy na oboch stranách komplet oprava (vyváranie, lakovanie..)
- prahy na oboch stranách komplet oprava (lakovanie..)
- oprava ľavého okenného stĺpika (trafil ma nejaký kamienok, narušil lak a po čase chcel rozkvitať)
- výmena napínacej kladky na dlhom klínovom remeni (počas jazdy sa z ničoho nič zakúsol, ešteže to bolo pri príjazde domov)
- pravý zadný lem blatníka musel ísť na výmenu (asi nejaká choroba kasne na e46, čítal som na diskusiach aj tu na klube)
- odvetrávanie motora, podtlakové hadice
- výmena servo oleja
- výmena motorového oleja + filtre
- aktualizácia RJ
- výmena brzdovej kvapaliny
- výmena mechanizmu otvárania pravého zadného okna (spustil som okno, v polovičke zaškrípalo, zapraskalo vo dverách..)
- nastavenie ručnej brzdy
- oprava pravej prednej brzdy (valčeky, gumičky..)
- ľavé predné dvere musel ísť druhý zámok, grundmodul (central nezamykal vodičove dvere..)
- vymenený airbag vo vodičových dverách
...ale nech to nie je len o starostiach, tak od priateľky k narodeninám som dostal koncovky na výfuk. Ja som si doprial tachokrúžky. Nahodiť ich do vnútra zasa nie je tak jednoduché, ako to tu bolo popísané :lol: ..ale hneď tie krúžky oživia palubovku.
Prílohy
DSC_0008.JPG
DSC_0015.JPG
DSC_0003.JPG

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 21 neregistrovaných