... všetko o BMW ...
londonh napísal:Ahojte, snad som dobre trafil sekciu s totou otazkou, ak nie tak me presunte alebo zmazte alebo co
Je tu nejaky klubak co ma skusenost s predajcom v Banovciach - Autosalon Krska? Ja sa tam chystam tento tyzden s pribuznym pozriet 2 auta,
a zatial pocuvam velmi rozporuplne reakcie, od tych uplne zlych az po velmi spokojne ale nic neutralne.
Poprosim len realne skusenosti s kupou auta od nich, vdaka.
MCbucik napísal:.... ked je dobre a je tam na predaj tak je to auto, ktore sa pomenej predava ako jedno co som tam zakupil VW New Beetle..

. Osobne by som odtiaľ auto nekúpil.
 . Osobne by som odtiaľ auto nekúpil. osobne poznam golfa z totalky ktoreho vykupoval koli polke auta...krska je daco ako Aaa afto..
 osobne poznam golfa z totalky ktoreho vykupoval koli polke auta...krska je daco ako Aaa afto..Panak666 napísal:Lahke tukanceosobne poznam golfa z totalky ktoreho vykupoval koli polke auta...krska je daco ako Aaa afto..
 vid jedna A8, ktoru tam prave doviezli, ked som tam bol, auto dokrutene, drbnute cez strechu dva krat minimalne a o tyzden uz bola povysavana povymienane plechy strecha natiahnuta naspat a v inzerate, ze auto lahko poskodene :) ako hovorim, dve auta odtial v mojom okoli su, ktore sa tam kupili a maju povodny lak, podla vsetkoho aj km, samozrejme nejaky skrabanec na narazniku bol a tak..a po motorickej stranke tiez zatial ok..
 vid jedna A8, ktoru tam prave doviezli, ked som tam bol, auto dokrutene, drbnute cez strechu dva krat minimalne a o tyzden uz bola povysavana povymienane plechy strecha natiahnuta naspat a v inzerate, ze auto lahko poskodene :) ako hovorim, dve auta odtial v mojom okoli su, ktore sa tam kupili a maju povodny lak, podla vsetkoho aj km, samozrejme nejaky skrabanec na narazniku bol a tak..a po motorickej stranke tiez zatial ok.. 
											 jak tam některé věci fungují. a to jsem nechtěl žádnou voňavku, ani záruku
 jak tam některé věci fungují. a to jsem nechtěl žádnou voňavku, ani záruku