No tak ja sa musim ospravedlnit, asi mam halucinacie a som prepracovany, ale naozaj nemam v predu PDC. Alebo mi ich niekto v noci vymontoval a vymenil aj listy
Ale naozaj som si bol isty ze tam su, hmmm
1997 BMW E39 528iA Touring 1997 BMW E36 318iA Touring "Notarztwagen" - RIP
Nazdar, opíšem môj problém :) Mám od výroby na E39 fl predné aj zadné senzory. Doteraz mi vždy po zaradení spiatočky zapískal dlhý tón, takže som ich všetky popočúval a v jednom z nich "necvakalo" takže som skúsil medzi sebou vymeniť dva z nich a prestalo mi "cvakať" vo všetkých! Po zaradení spiatočky sa mi zas ozýva dlhý zvuk, ale nie taký ako predtým ale iného tónu resp. je to iný zvuk ako predtým, ale takisto dlhý. Ďakujem za radu :)
Caute chalani, potrebujem radu od skusenejsich, ako som uz skor pisal, mam len 4 pdc senzory (z , bohuzial to (vraj) nejde spravit tak, ze by som do RJ zapichol len jeden konektor, ze by sli len tie zadne. Bola by moznost kupit RJ len pre zadne, napr. nieco taketo? http://allegro.pl/modul-sterownik-cofan ... 23965.html Nema s tym niekto skusenost, ci by to takto fungovalo? Nech mam aspon tie zadne.