... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

teda aspon compact
 teda aspon compact 
 mno napr. moje bývalé m3 boli lepené, snoopyk mi vtedy písal,že on svoje musel rozlepovať...
 mno napr. moje bývalé m3 boli lepené, snoopyk mi vtedy písal,že on svoje musel rozlepovať...

ja tam ziadne sroby nemam
 ja tam ziadne sroby nemam   

no, tak to máš ako ja na mojich exM3 a ani na sériových som ich tam nemal... myslím,že tým pádom sú lepené. Ako som spomínal, snoo keď renovoval svoje tiež musel rozlepovať a potom lepiť naspäť. ak si dobre pamútám nič iné v tom nebolo...
 no, tak to máš ako ja na mojich exM3 a ani na sériových som ich tam nemal... myslím,že tým pádom sú lepené. Ako som spomínal, snoo keď renovoval svoje tiež musel rozlepovať a potom lepiť naspäť. ak si dobre pamútám nič iné v tom nebolo... dal som dole sedak aj tu prednu cast co sa este vysuva... ziadny problem...
 dal som dole sedak aj tu prednu cast co sa este vysuva... ziadny problem...  ten potah tam je len tak nacvakany, srobovakom som to uvolnil a slo to pekne dolu...
 ten potah tam je len tak nacvakany, srobovakom som to uvolnil a slo to pekne dolu... 

neviem ci sa mi to podari vratit ako tak na povodny tvar.. hodim aj nejake foto zajtra...
 neviem ci sa mi to podari vratit ako tak na povodny tvar.. hodim aj nejake foto zajtra...