... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

tj menit motor, upgrade
 tj menit motor, upgrade 

ano chcel by som to vymenit za  1,8is lebo tato 1,6 uz neviem či nedosluhuje má neaké divné zvuky v poslednej dobe
 ano chcel by som to vymenit za  1,8is lebo tato 1,6 uz neviem či nedosluhuje má neaké divné zvuky v poslednej dobe  a má nabehaných 260 000
 a má nabehaných 260 000 

ale to je uz jedno na tom aute este budem jazdit tak rok este potom chcem kupit E39 alebo E38 ale chcem si aj toto nehat na zrazy a tak a trosku aby to malo aj vykon a tak taky show car bi som z toho chcel mať
  ale to je uz jedno na tom aute este budem jazdit tak rok este potom chcem kupit E39 alebo E38 ale chcem si aj toto nehat na zrazy a tak a trosku aby to malo aj vykon a tak taky show car bi som z toho chcel mať 

DJOWSIDE napísal:strasne vela negatívnych odpovedí a vela kritiky z východu tu bolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Netusim k comu je to dobre
 Netusim k comu je to dobre 

ked ne tak sem nepis prosim ťa nič lebo to dopadne jak minule že tu tvoj východniarský spoluobčan nepochopil otázku a tu začal nezmysli písať tak keď nemáš k tomu nič na čo som sa pítal tak nepiš radšej nic diky
 ked ne tak sem nepis prosim ťa nič lebo to dopadne jak minule že tu tvoj východniarský spoluobčan nepochopil otázku a tu začal nezmysli písať tak keď nemáš k tomu nič na čo som sa pítal tak nepiš radšej nic diky