... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

...poradte prosim :)
...poradte prosim :) 

...pozapajal som to, nechal som si otvorene vodicove dvere a skusal som zamknut...smerovky blikly ako maju ale nezamklo sa
...pozapajal som to, nechal som si otvorene vodicove dvere a skusal som zamknut...smerovky blikly ako maju ale nezamklo sa  ...patral som asi pol hodinu kde je chyba a chyba bola samozrejme v tom, je to nezamkne kym su tie dvere otvorene
...patral som asi pol hodinu kde je chyba a chyba bola samozrejme v tom, je to nezamkne kym su tie dvere otvorene   
   takze vsetko zapojene ako ma byt a zatial pekne funguje.dufam ze aj bude :) tak vsetkym teda dakujem za rady a pomoc :)
 takze vsetko zapojene ako ma byt a zatial pekne funguje.dufam ze aj bude :) tak vsetkym teda dakujem za rady a pomoc :) 

dethXtreme napísal:no...vzhladom na to, ze zatial vsetko funguje ako ma, by ma zaujimala jedna vec...viem, ze za normalnych okolnosti by sa pri odomknuti auta mal automaticky rozsvietit interier a pri zamknuti zhasnut...ked auto zamknem klucom alebo dialkovym, tak osvetlenie pekne zhasne. ale pri odomknuti sa nerozsvieti...ani pri kluci ani pri DO...kde moze byt chyba a ako ju odstranit? dakujem :)