... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
 nerob si prdel lebo este to tu niekto vazne zoberie, ked je ET20 tak vam ziadne podlozky nepomozu, cim je cislo ET mensie tak tym viac trcia kolesa do sirky cize podlozky to nevyriesia len zhorsia, ked sa nevyznate tak moc nepiste lebo je v tom potom chaos
 nerob si prdel lebo este to tu niekto vazne zoberie, ked je ET20 tak vam ziadne podlozky nepomozu, cim je cislo ET mensie tak tym viac trcia kolesa do sirky cize podlozky to nevyriesia len zhorsia, ked sa nevyznate tak moc nepiste lebo je v tom potom chaos

danyel napísal:ja mam 17' et20 tusim disk 8J guma 225/45 vpredu neni problem ale vzadu sucha uz som daval aj rezat vnutrne lemy ale stale to sucha ...

mys_iak napísal:skor by ma zaujimala otazka preco davat ET20iba ak by si tam rval nejake BBS RC090 17´´
inak nevidim vyznam

cumic napísal:
ET20 + 225/45 R17 na E36 VZADU???
A vpredu to trci ako svina....

mam tam 215 45, tak to zajtra nejak skusim nahodit, a najradsej by som chcel gumu 235 40, ale to uz si myslim, ze nevojde..
 mam tam 215 45, tak to zajtra nejak skusim nahodit, a najradsej by som chcel gumu 235 40, ale to uz si myslim, ze nevojde..  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)