... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Mpower to si pekne dopadol, mne vodičák vrátili ked som zaplatil...
 Mpower to si pekne dopadol, mne vodičák vrátili ked som zaplatil...Borisss napísal:Zaplatil si niekomu skolenie na excel

mi stislo riť
 mi stislo riť   keď predtým sa na mňa tlačila dáka A8 tak som tomu udrbal a pozerám že A8 už nikde a že aj spomaliť by som mohol a kukám 210 na tachometri ani som nevedel ako
  keď predtým sa na mňa tlačila dáka A8 tak som tomu udrbal a pozerám že A8 už nikde a že aj spomaliť by som mohol a kukám 210 na tachometri ani som nevedel ako   tak ale ja jazdím slušne len toto bolo prvý raz čo som šil po diaľnici keďže auto mám necelé dva mesiac
  tak ale ja jazdím slušne len toto bolo prvý raz čo som šil po diaľnici keďže auto mám necelé dva mesiac   

//MPower napísal:no ja som to musel zaplatit este v ten den , ale zapotil som sa nez sa mi to podarilo takto vybavit to mi ver , a to mi hrozili psychtesty a preskusanie a zadrzanie VP a pokuta tusim okolo 1500e ak si dobre pametam :) bolo to na 130ke , cize o 90 som prekrocil , dufam ze tomuto skorumpovanemu statu padli tie peniaze na uzitok.

minimalne pred infrableskom...

TT-SIMIK napísal:toto by asi nepomohlo...)))) http://www.antiradar-shop.sk/photoblocker-sprej-na-rz
anco79 napísal:spomienka na leto...