... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

sak co je natom nepochopitelne?
 sak co je natom nepochopitelne?  to je jedno uz to mam. A pise mi ze je zle cidlo teploty. Takze kde ho najdem? Na e36 su vraj 2 jedno ide do riadacej a druhe do budikov. Kde to najdem? Neviete? Moze byt ze kvoli tomu to nechce startovat ked sa zohreje? :)
 to je jedno uz to mam. A pise mi ze je zle cidlo teploty. Takze kde ho najdem? Na e36 su vraj 2 jedno ide do riadacej a druhe do budikov. Kde to najdem? Neviete? Moze byt ze kvoli tomu to nechce startovat ked sa zohreje? :) 
											johnyfly1 napísal:jedno cidlo je v chladici koli klime a druhe zboku motora pod sanim....

Špekulant napísal:ziadne usb. Jednoducho som len potreboval redukciu z tej gulatej na tu velku obdlznikovu. Z tej 16 pinovej na 20pinovu abo jak to je uz chapete?
 len ked si prvy prispevok zacal v style "Lebo pc mam ale nemam to ako zapojit :-/" tak som myslel ze nemas okrem obd II kabla nic ...  a aky mas rocnik auta ? a co to bola za diagnostika, aky software ? ked ti vsetko takto ukazalo..
  len ked si prvy prispevok zacal v style "Lebo pc mam ale nemam to ako zapojit :-/" tak som myslel ze nemas okrem obd II kabla nic ...  a aky mas rocnik auta ? a co to bola za diagnostika, aky software ? ked ti vsetko takto ukazalo..