... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
DonKorleon
Autor témy
Kraj: Bratislavský

nastroj na diagnostiku

Nedeľa, 28. Októbra 2012, 11:27

sewaas chlapci nenasla by sa neaka dobra dusa co by mi nachvilocku pozicala taku redukciu z tej gulatej koncovky na obycajnu? Lebo pc mam ale nemam to ako zapojit :-/
Kua lebo mi nechce nastartovat auto. Toci a nic. Palivove cerpadlo sa zapne az ked startujem a ked je nastartovane. V 2 polohe nejde.
Newiem cim to moze byt tak chcem zistit ci nie cidlo polohy vacky abo co.
Dakujem vam

lukaslh
Auto: 325i coupe + 318ti
Kraj: Žilinský

Re: nastroj na diagnostiku

Nedeľa, 28. Októbra 2012, 13:47

to si moc jednoducho predstavujes zohnat kabel a ide sa na to :thumbup: tu mas zoznam diagnostikov technicke-okienko/zoznam-bmw-diagnostikov-t41269.html
325i coupe na drift: pribehy-nasich-aut/drift-t91470.html
ROZPREDÁM E36 318ti na diely predaj-nd-bmw/e36-nd-t108442.html

john303
Auto: E36 coupe
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 28. Októbra 2012, 15:31

[quote="Špekulant"]sewaas chlapci nenasla by sa neaka dobra dusa co by mi nachvilocku pozicala taku redukciu z tej gulatej koncovky na obycajnu? Lebo pc mam ale nemam to ako zapojit :-/
Kua lebo mi nechce nastartovat auto. Toci a nic. Palivove cerpadlo sa zapne az ked startujem a ked je nastartovane. V 2 polohe nejde.
Newiem cim to moze byt tak chcem zistit ci nie cidlo polohy vacky abo co.
Dakujem vam[/quote

Ohľadne toho čerpadla máš to OK, v tej druhej polohe sa ti čerpadlo zopne len vtedy ak poklesne tlak v palivovom vedení,( muselo by auto dlhšie stáť)

Začni najprv,kontrolov sviečok,či hádže iskru,potom prívodom paliva atď...až tak snímače....a ostatné veci..

DonKorleon
Autor témy

Nedeľa, 28. Októbra 2012, 16:05

lukaslh napísal:
to si moc jednoducho predstavujes zohnat kabel a ide sa na to :thumbup: tu mas zoznam diagnostikov technicke-okienko/zoznam-bmw-diagnostikov-t41269.html

prečo ved pride mi to zbytočne platit za diagnostiku ak si to možem urobit aj ja :D akurat nemam ten kabel v tom je problem. preto skúšam či by mi niekto nepomohol a ak sa nebude dat nič robit potom zaplatim.. :-) pod račej k teme ked vieš niečo o tom :D

a JOHN dakujem ti za radu som myslel že je zle čerpadlo abo elektrika... teras som to aj meral a naozaj ide až v ked štartujem...
a tie sviečky su nove ngk... no nič idem trošku poštartovat a pozrem či su mokre.... ešte som ti chcel povedat aby si o tom vedel trošku viac... začalo sa to z ničoho nič... ked je studeny motor tak chyti hned a ked je teply motor tak už nechce natočit... ešte mi aj začal tiect olej odniekial zo serva už to huči takže ho tam je malo musim doliat... A neviem či to so sebou suvisi alebo nie...

lukaslh

Nedeľa, 28. Októbra 2012, 21:27

Špekulant napísal:
prečo ved pride mi to zbytočne platit za diagnostiku ak si to možem urobit aj ja :D akurat nemam ten kabel v tom je problem. preto skúšam či by mi niekto nepomohol a ak sa nebude dat nič robit potom zaplatim.. :-) pod račej k teme ked vieš niečo o tom :D

tiez som si to myslel :smile: , no vsetko co potrebujes vediet je napisane tu technicke-okienko/diagnostika-bmw-t10230.html?hilit=diagnostika

DonKorleon
Autor témy

Pondelok, 29. Októbra 2012, 09:00

lukaslh napísal:

tiez som si to myslel :smile: , no vsetko co potrebujes vediet je napisane tu technicke-okienko/diagnostika-bmw-t10230.html?hilit=diagnostika

ale ty ma nechápeš... ja nejdem skladat žiadny superpočítač na diagnostiku... mám normálny diag. nástroj ale je nanom tá plochá koncovka ja nepotrebujem nič viac iba tú redukciu z tej plochej na gulatú rozumieš...

Dessirer

Pondelok, 29. Októbra 2012, 09:22

ta redukcia stoji 15e , a skor ju kupis ako ti niekto pozicia :D btw tolko by si mozno dal aj za diagnostiku nejakemu tipkovi co ti len vycita chyby :wink:
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/ ... w-20pin,65

DonKorleon
Autor témy

Pondelok, 29. Októbra 2012, 09:36

Dessirer napísal:
ta redukcia stoji 15e , a skor ju kupis ako ti niekto pozicia :D btw tolko by si mozno dal aj za diagnostiku nejakemu tipkovi co ti len vycita chyby :wink:
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/ ... w-20pin,65

no dakujem konečne niekto pochopil :D:D
jasne to si myslim aj ja prave preto som dnes začal vybavovat diagnostiku... ale dakujem ti :-)

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Pondelok, 29. Októbra 2012, 14:59

no len aby si nebol prekvapeny ked ti diagnostika vypise uplne inu alebo ziadnu chybu...e36 ma totiz to dost naprd diagnostiku :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

DonKorleon
Autor témy

Pondelok, 29. Októbra 2012, 16:42

johnyfly1 napísal:
no len aby si nebol prekvapeny ked ti diagnostika vypise uplne inu alebo ziadnu chybu...e36 ma totiz to dost naprd diagnostiku :roll:

Hmm to viem o tej diagnostike ale tak snad tam nieco vyrepujem. Snad to nieco ukaze. Za pokus to stoji :)

matus22
Auto: e46 330D touring
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 29. Októbra 2012, 16:47

BMW E46 330d r.v. 01 M57 touring pribehy-nasich-aut/drl-a-diagnostika-t70065.html
ex: BMW E36 318ti r.v. 96 M44 compact pribehy-nasich-aut/predane-koniec-pribehu-t10136.html

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Pondelok, 29. Októbra 2012, 16:51

na ebay to stoji necelych 5dolarov :lol:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

DonKorleon
Autor témy

Pondelok, 29. Októbra 2012, 17:04

viem dakujem vam už som to pozeral :D
neviete čo s tym može byt??? včera sa to zasa zohrialo skapalo a nechcelo naštartovat.... tak som teda pozrel sviečky a boli mokre takže to nepali... čim to može byt??? cievka? alebo čo? z e30 by mi nesadla??? na skušku dakujem...
a ešte jedna otaska jak je možne že mi huči servo ked olej v nadobke je?? nehovorim že je tak jak ma byt ale ešte tam je trošku...

DonKorleon
Autor témy

Pondelok, 29. Októbra 2012, 17:52

Špekulant napísal:
viem dakujem vam už som to pozeral :D
neviete čo s tym može byt??? včera sa to zasa zohrialo skapalo a nechcelo naštartovat.... tak som teda pozrel sviečky a boli mokre takže to nepali... čim to može byt??? cievka? alebo čo? z e30 by mi nesadla??? na skušku dakujem...
a ešte jedna otaska jak je možne že mi huči servo ked olej v nadobke je?? nehovorim že je tak jak ma byt ale ešte tam je trošku...

alebo to čidlo polohy vačky to nemože byt? teras ma to napadlo...

lukaslh

Pondelok, 29. Októbra 2012, 23:17

Špekulant napísal:
ale ty ma nechápeš... ja nejdem skladat žiadny superpočítač na diagnostiku... mám normálny diag. nástroj ale je nanom tá plochá koncovka ja nepotrebujem nič viac iba tú redukciu z tej plochej na gulatú rozumieš...

ja ta chapem :smile: pravdepodobne mas OBD II kabel s usb koncovkou a potrebujes len redukciu s obd na diag. 20-pin konektor...tu ju mas predaj-nd-bmw/najlacnejsi-diagnosticky-kabel-na-bmw-inpa-dis-carsoft-t59177.html?hilit=diagnostika za 12 eur aj s postovnym len ako pisal johnyfly1 na e36 je blba diagnostika cital som ze s usb kablom sa napojis akurat na jednotku pre airbag, central, ews....a motor nezdiagnostikujes! na to ti treba ten "superpocitac" - stary nb a kabel s COM portom
no ak predsa len kupis ten kabel a pojde ti tak sa mi ozvi, tiez chcem kupit diagnostiku

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných