... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
lukaslh napísal:to si moc jednoducho predstavujes zohnat kabel a ide sa na totu mas zoznam diagnostikov technicke-okienko/zoznam-bmw-diagnostikov-t41269.html
Špekulant napísal:prečo ved pride mi to zbytočne platit za diagnostiku ak si to možem urobit aj jaakurat nemam ten kabel v tom je problem. preto skúšam či by mi niekto nepomohol a ak sa nebude dat nič robit potom zaplatim.. :-) pod račej k teme ked vieš niečo o tom
lukaslh napísal:
tiez som si to myslel, no vsetko co potrebujes vediet je napisane tu technicke-okienko/diagnostika-bmw-t10230.html?hilit=diagnostika
Dessirer napísal:ta redukcia stoji 15e , a skor ju kupis ako ti niekto poziciabtw tolko by si mozno dal aj za diagnostiku nejakemu tipkovi co ti len vycita chyby
![]()
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/ ... w-20pin,65
johnyfly1 napísal:no len aby si nebol prekvapeny ked ti diagnostika vypise uplne inu alebo ziadnu chybu...e36 ma totiz to dost naprd diagnostiku
Špekulant napísal:viem dakujem vam už som to pozeral![]()
neviete čo s tym može byt??? včera sa to zasa zohrialo skapalo a nechcelo naštartovat.... tak som teda pozrel sviečky a boli mokre takže to nepali... čim to može byt??? cievka? alebo čo? z e30 by mi nesadla??? na skušku dakujem...
a ešte jedna otaska jak je možne že mi huči servo ked olej v nadobke je?? nehovorim že je tak jak ma byt ale ešte tam je trošku...
Špekulant napísal:ale ty ma nechápeš... ja nejdem skladat žiadny superpočítač na diagnostiku... mám normálny diag. nástroj ale je nanom tá plochá koncovka ja nepotrebujem nič viac iba tú redukciu z tej plochej na gulatú rozumieš...