... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

tu mas zoznam diagnostikov technicke-okienko/zoznam-bmw-diagnostikov-t41269.html
  tu mas zoznam diagnostikov technicke-okienko/zoznam-bmw-diagnostikov-t41269.html 
											lukaslh napísal:to si moc jednoducho predstavujes zohnat kabel a ide sa na totu mas zoznam diagnostikov technicke-okienko/zoznam-bmw-diagnostikov-t41269.html
 akurat nemam ten kabel v tom je problem. preto skúšam či by mi niekto nepomohol a ak sa nebude dat nič robit potom zaplatim.. :-) pod račej k teme ked vieš niečo o tom
 akurat nemam ten kabel v tom je problem. preto skúšam či by mi niekto nepomohol a ak sa nebude dat nič robit potom zaplatim.. :-) pod račej k teme ked vieš niečo o tom 

Špekulant napísal:prečo ved pride mi to zbytočne platit za diagnostiku ak si to možem urobit aj jaakurat nemam ten kabel v tom je problem. preto skúšam či by mi niekto nepomohol a ak sa nebude dat nič robit potom zaplatim.. :-) pod račej k teme ked vieš niečo o tom
 , no vsetko co potrebujes vediet je napisane tu technicke-okienko/diagnostika-bmw-t10230.html?hilit=diagnostika
 , no vsetko co potrebujes vediet je napisane tu technicke-okienko/diagnostika-bmw-t10230.html?hilit=diagnostika 
											lukaslh napísal:
tiez som si to myslel, no vsetko co potrebujes vediet je napisane tu technicke-okienko/diagnostika-bmw-t10230.html?hilit=diagnostika
 btw tolko by si mozno dal aj za diagnostiku nejakemu tipkovi co ti len vycita chyby
 btw tolko by si mozno dal aj za diagnostiku nejakemu tipkovi co ti len vycita chyby   

Dessirer napísal:ta redukcia stoji 15e , a skor ju kupis ako ti niekto poziciabtw tolko by si mozno dal aj za diagnostiku nejakemu tipkovi co ti len vycita chyby

http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/ ... w-20pin,65
 :D
:D

johnyfly1 napísal:no len aby si nebol prekvapeny ked ti diagnostika vypise uplne inu alebo ziadnu chybu...e36 ma totiz to dost naprd diagnostiku

Špekulant napísal:viem dakujem vam už som to pozeral
neviete čo s tym može byt??? včera sa to zasa zohrialo skapalo a nechcelo naštartovat.... tak som teda pozrel sviečky a boli mokre takže to nepali... čim to može byt??? cievka? alebo čo? z e30 by mi nesadla??? na skušku dakujem...
a ešte jedna otaska jak je možne že mi huči servo ked olej v nadobke je?? nehovorim že je tak jak ma byt ale ešte tam je trošku...

Špekulant napísal:ale ty ma nechápeš... ja nejdem skladat žiadny superpočítač na diagnostiku... mám normálny diag. nástroj ale je nanom tá plochá koncovka ja nepotrebujem nič viac iba tú redukciu z tej plochej na gulatú rozumieš...
 pravdepodobne mas OBD II kabel s usb koncovkou a potrebujes len redukciu s obd na diag. 20-pin konektor...tu ju mas predaj-nd-bmw/najlacnejsi-diagnosticky-kabel-na-bmw-inpa-dis-carsoft-t59177.html?hilit=diagnostika za 12 eur aj s postovnym len ako pisal johnyfly1 na e36 je blba diagnostika cital som ze s usb kablom sa napojis akurat na jednotku pre airbag, central, ews....a motor nezdiagnostikujes! na to ti treba ten "superpocitac" - stary nb a kabel s COM portom
 pravdepodobne mas OBD II kabel s usb koncovkou a potrebujes len redukciu s obd na diag. 20-pin konektor...tu ju mas predaj-nd-bmw/najlacnejsi-diagnosticky-kabel-na-bmw-inpa-dis-carsoft-t59177.html?hilit=diagnostika za 12 eur aj s postovnym len ako pisal johnyfly1 na e36 je blba diagnostika cital som ze s usb kablom sa napojis akurat na jednotku pre airbag, central, ews....a motor nezdiagnostikujes! na to ti treba ten "superpocitac" - stary nb a kabel s COM portom