... všetko o BMW ...

to som teda este nepocul... to nie je TSI motor ze si zo sebou musis zobrat sadu na vymenu rozvodov keby daco... na fore je toho dost treba si pozriet zazracne tlacitko hore ze HLADAT
  to som teda este nepocul... to nie je TSI motor ze si zo sebou musis zobrat sadu na vymenu rozvodov keby daco... na fore je toho dost treba si pozriet zazracne tlacitko hore ze HLADAT
 ...vcera som pozeral a premeroval si atd..jediny co sa viac oplati natom ze natankujem viac pri deslaku bo stoji menej ....ale ked jebnem si splynovac....tak sa budem vozit mesiace
 ...vcera som pozeral a premeroval si atd..jediny co sa viac oplati natom ze natankujem viac pri deslaku bo stoji menej ....ale ked jebnem si splynovac....tak sa budem vozit mesiace 

snapshot napísal:Alebo 525TD ako mam ja pod 6l ale to by som ti musel predat moje a to zase ni
Ked chces spotrebu a chces setrit kup si feliciu na LPG alebo hladaj auto na LPG

ViktorDDD napísal:s 525i 24V s kľudnou jazdou budeš jazdiť za 9l, keď budeš veľmi šetriť tak možno aj za 8, ale kombinovane sa s tým za 8nedá jazdiť, potom načo ti 141kW to by ti stačila aj 518tka, pri svižnejšej jazde sa to bude blížiť k 10litrom, keď plne využívaš výkon toho motora tak to môže žrať aj 11-12l
pri 525 tds pri kľudnej jazde so správne nastaveným motorom 6,5l, a musíš jazdiť fakt ako debil aby to žralo cez 8litrov
takže rozdiel tam určite je
že 2-2,5ka benzín 5,5mimo mesto tak to je dobrý vtip, pri predpisovej jazde mimo mesta sa možno dostaneš na 7-7,5l , na TDS zas spravím mimo mesto predpisovo okolo 6litrov
a ako tu bolo napísané, staré 2,4td nie sú na šetrenie, mizerný výkon na tak veľké auto, tds zas už ide celkom slušne, ale zohnať ho v dobrom stave na slovensku je veľmi ťažké
 ....ale tak vyslo no najlepsie sla e30 s vahou 1060kg a 115k co mala ...ale teraz chcem nieco vecsie ...velke ako je 5tka e34 velmi sa mi oblubila a ked som si vsimol a pocul hodnoty 2.0 a 2.5l tak viac sa mi oplati 2.5 mensia spotreba pri normalnej jazde a zas vecsi vykon keby som ho chcel vyuzit...ani 525tds nieje zleeee ale take najst to je fakt ze sila ...a ma spotrebu okolo tych 5-6l mimo mesta pri normalnej jazde...konbinovana ako pises okolo 7-8 takze tazko povedat co je lepsie ...budem musiet este vsetke 6 valce odskusat
 ....ale tak vyslo no najlepsie sla e30 s vahou 1060kg a 115k co mala ...ale teraz chcem nieco vecsie ...velke ako je 5tka e34 velmi sa mi oblubila a ked som si vsimol a pocul hodnoty 2.0 a 2.5l tak viac sa mi oplati 2.5 mensia spotreba pri normalnej jazde a zas vecsi vykon keby som ho chcel vyuzit...ani 525tds nieje zleeee ale take najst to je fakt ze sila ...a ma spotrebu okolo tych 5-6l mimo mesta pri normalnej jazde...konbinovana ako pises okolo 7-8 takze tazko povedat co je lepsie ...budem musiet este vsetke 6 valce odskusat  na e30 staci aj 1.8i na e36 2.0i vanos a e34 2.5i menej uz viac papa a zas viac to uz tiez nieje sranda
 na e30 staci aj 1.8i na e36 2.0i vanos a e34 2.5i menej uz viac papa a zas viac to uz tiez nieje sranda