... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

i ked pre nas asi nedostupne ani o takych 10r
  i ked pre nas asi nedostupne ani o takych 10r  

speedfred napísal:uzasne auto.oni ho vyrabaju hlavne kvoli biznisu a nie pre skalnych

Proste BMW 6 Grand coupe
  Proste BMW 6 Grand coupe  BMW 6 sa mi paci odkedy je ale ja by som chcel aj tak coupe asi,ale to BMW 5 GT to sa mi teda nepaci vobec je to hnus voci klasickej 5ke.
 BMW 6 sa mi paci odkedy je ale ja by som chcel aj tak coupe asi,ale to BMW 5 GT to sa mi teda nepaci vobec je to hnus voci klasickej 5ke. 
											LEXXX525 napísal:ohavne auto presne ako 5GTBMW uz nevie robit pekne auta?a uz duplom nechapem preco sa musi opicit po VW,Audi a Mercedese.trieda CC je uplne onicom,jazdil som aj z Prasatom a aj z CLSkom,auta co sa tvaria ako velke a vnutri maju priestor skoro ani nie strednej triedy sa mi moc nepacia...
minco napísal:
pre skalných by bola M3 V8 atmosféra, nie pojebané turbo M

LEXXX525 napísal:ohavne auto presne ako 5GTBMW uz nevie robit pekne auta?a uz duplom nechapem preco sa musi opicit po VW,Audi a Mercedese.trieda CC je uplne onicom,jazdil som aj z Prasatom a aj z CLSkom,auta co sa tvaria ako velke a vnutri maju priestor skoro ani nie strednej triedy sa mi moc nepacia...