... všetko o BMW ...
 asi dačo také keď si kupuješ kávu z automatu a automat keď ti leje kávu do pohárika tak taký nejaký zvuk
 asi dačo také keď si kupuješ kávu z automatu a automat keď ti leje kávu do pohárika tak taký nejaký zvuk 
 Prave som sa vratil s tej diagnostiky a ako problem sa ukázal odpaleny Snimač vačkovej hriadele ..Chalan vravel že to má za následok ten výkon bo nemože spravne fungovat VAnos...Dalej tam je odfajčeny snímač teploty nasavaného vzduchu v sacom potrubý a tretia je Lambda sonda..Dufam že po výmene toho Snimača bude všetko fajn..Zatial nemam ani paru čo bude stat oprava...Odkial nakupujete resp. objednavate sučiastky??  Diky Risho
  Prave som sa vratil s tej diagnostiky a ako problem sa ukázal odpaleny Snimač vačkovej hriadele ..Chalan vravel že to má za následok ten výkon bo nemože spravne fungovat VAnos...Dalej tam je odfajčeny snímač teploty nasavaného vzduchu v sacom potrubý a tretia je Lambda sonda..Dufam že po výmene toho Snimača bude všetko fajn..Zatial nemam ani paru čo bude stat oprava...Odkial nakupujete resp. objednavate sučiastky??  Diky Risho tusim tiez taka podobna cena
 tusim tiez taka podobna cena ale pracujem na tom..večšie problemy mi robi sam vanos bo nemam 500 eur za noví aj s pracou..neviem ako to tam pracuje, niekde tu na fore su temy s nejakou sadou gumičiek na opravu vanosu ale neviem či by to vyriešilo moj problem ked ja ho mam podla mna len zle nastaveny. som s toho na nervi a vidim to už len na ten origo servis..
 ale pracujem na tom..večšie problemy mi robi sam vanos bo nemam 500 eur za noví aj s pracou..neviem ako to tam pracuje, niekde tu na fore su temy s nejakou sadou gumičiek na opravu vanosu ale neviem či by to vyriešilo moj problem ked ja ho mam podla mna len zle nastaveny. som s toho na nervi a vidim to už len na ten origo servis..

aj ked som sa modlil aby tam bola, bo presne by to vystihovalo moj problem...Zajtra by som to xcel otvorit-iba pozriet sa jak to vyzera bo nasiel som tu na fóre fotky vanosov a niektore vyzerali fakt brutus po tych rokoch tam bola špina a hnus .kedže to maje ma niečo nad 300 000 km mam obavy čo tam najdem-bohvie aky olej tam davali ludia predomnou atd.Foto sem určite hodim..Jararak prosim ta pisal si že vieš dodat tie tesnenia na vanos,prosim ta vieš to pozriet či ich maš na tu moju kravu? popripade je ešte niečo take časte čo odchadza vo vanosoch?určite sa ti ozvem a nejak to dohodneme už len naist človeka čo by mi to spravil bo sam si netrufam a kedže nemam ani BMW tools tak to nema zmysel..zatial dik
 aj ked som sa modlil aby tam bola, bo presne by to vystihovalo moj problem...Zajtra by som to xcel otvorit-iba pozriet sa jak to vyzera bo nasiel som tu na fóre fotky vanosov a niektore vyzerali fakt brutus po tych rokoch tam bola špina a hnus .kedže to maje ma niečo nad 300 000 km mam obavy čo tam najdem-bohvie aky olej tam davali ludia predomnou atd.Foto sem určite hodim..Jararak prosim ta pisal si že vieš dodat tie tesnenia na vanos,prosim ta vieš to pozriet či ich maš na tu moju kravu? popripade je ešte niečo take časte čo odchadza vo vanosoch?určite sa ti ozvem a nejak to dohodneme už len naist človeka čo by mi to spravil bo sam si netrufam a kedže nemam ani BMW tools tak to nema zmysel..zatial dik