... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

co by som tam mal podla vas naliat a treba menit aj filter a dat to aj preplachnut ci staci vymena? Neviem teraz co tam mam naliat a viem ze by to bolo dobre cim skor ale bude musiet to este vydrzat lebo momentale mam trosku ine vydavky
  co by som tam mal podla vas naliat a treba menit aj filter a dat to aj preplachnut ci staci vymena? Neviem teraz co tam mam naliat a viem ze by to bolo dobre cim skor ale bude musiet to este vydrzat lebo momentale mam trosku ine vydavky   moze sa tam sku.vit este nieco viac ak to nevymenim hned? Hmm...dikes za rady.
  moze sa tam sku.vit este nieco viac ak to nevymenim hned? Hmm...dikes za rady.

dufam ze castrol bude ok a nesklame ma
  dufam ze castrol bude ok a nesklame ma   este raz dik.
  este raz dik. 

nemam tam dat "pre istotu" ten 10w40 hmm ono auto az tak moc neklepoce skor ked stojim napr. na semafore tak normalne citim ako sa chveje auto to predtim nerobilo. Len teraz neviem co mam kupit
  nemam tam dat "pre istotu" ten 10w40 hmm ono auto az tak moc neklepoce skor ked stojim napr. na semafore tak normalne citim ako sa chveje auto to predtim nerobilo. Len teraz neviem co mam kupit 

TT-SIMIK napísal:do 320D davame 5w40, do každej......

MarcusAurelius napísal:preco mobil..to sa dava do medvedov... bmw odporuca castrol.. ja mam 5W40 EDGE.. ako nehovorim, ze castrol je lepsi ako mobil..to neviem posudit, ale keby aj davas mobil tak tiez 5W40
>> 0W40 .. to sa dava skôr do novych aut... podla mna prilis riedky olej pre tento motor..

ale ako v pohode aspon mam co citat a ja osobne si myslim kedze mam r.v.99 ze ten 0w40 je asi fakt pre novsie auta. Neviem ako je to s tou vizkozitou (velmi do toho nevidim)ale urcite tam potrebujem nieco hustejsie ako mam teraz.Skor sa rozhodujem medzi 10w40 a 5w40 hmm nechcem nieco v motore este viac doeabkat kedze teraz tam mam 5w30 a dost citim ako sa auto trasie. Nechcem vyhodit do vzduchu zase neakych 50-60 eur a potomzase menit olej
  ale ako v pohode aspon mam co citat a ja osobne si myslim kedze mam r.v.99 ze ten 0w40 je asi fakt pre novsie auta. Neviem ako je to s tou vizkozitou (velmi do toho nevidim)ale urcite tam potrebujem nieco hustejsie ako mam teraz.Skor sa rozhodujem medzi 10w40 a 5w40 hmm nechcem nieco v motore este viac doeabkat kedze teraz tam mam 5w30 a dost citim ako sa auto trasie. Nechcem vyhodit do vzduchu zase neakych 50-60 eur a potomzase menit olej   Uz som bol rozhodnuty ze tam dam ten 5w40 a teraz som opat na vazkach neviem no
  Uz som bol rozhodnuty ze tam dam ten 5w40 a teraz som opat na vazkach neviem no  
 a ešte kedže ja som neni taky manik do aut je to 320d 2003 combi odporučate mi teda aky typ oleja? spominaný vyššie? len pre istotu
  a ešte kedže ja som neni taky manik do aut je to 320d 2003 combi odporučate mi teda aky typ oleja? spominaný vyššie? len pre istotu