... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
DarkBeast napísal:mam napodobny problem s autom tiež dovoz ... auto neklepalo a začalo s tym nedavno iba ak stoji drzi si tak 700 otacok, ked sa mu len trošku prida tak už ide bez problemov, čisto bez akychkolvek naznakov chvenia , bola som v 2 servisoch aj na diagnostike, olej tam menil ešte predchadzajuci majiteľ a je na nom nabehanych asi 3000 km , odporučate aj nejak prečistiť ešte motor ? radilo mi to viac ludi avšak nikto mi nevedel špecifikovať o aky pripravok ide ... budem teda musieť skusiť napodobne vymenu oleja dufam, že to pomožea ešte kedže ja som neni taky manik do aut je to 320d 2003 combi odporučate mi teda aky typ oleja? spominaný vyššie? len pre istotu

Flipp_Flopp napísal:No diky fakt dam na tvoju radu. Dufam ze to bude ok![]()
, ale mam zhodené kryty z podvozku (netlmia hluk) , lebo mi tecie olej a snazim sa zitit kde .Ak je to to čo myslím,tak to bude olejové čerpadlo,také cinkotanie....
DarkBeast napísal:
nie nie ono skor trase cele auto lepšie povedane trpne palubna jemne a klepu sa dvere predne a hovorim deje sa to iba počas statia na mieste, pri jazde netrpne ani palubna ani sa nič netrasie ani nehuči motor ... takže naozaj neviem
DarkBeast napísal:silenbloky boli pozerane v servise vraj su ok ...
Euronimos napísal:10W, 5W, 0W - sú zimné hodnoty
10, 20, 30,40 - sú letné hodnoty