... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 ale nato tiez treba kapital. ktory mi z neba nespadne :) o drift speciali ani nehovorim
 ale nato tiez treba kapital. ktory mi z neba nespadne :) o drift speciali ani nehovorim 
 a najjednoduchsie je nasetreti na auto, no vydavky pridu az potom
 a najjednoduchsie je nasetreti na auto, no vydavky pridu az potom 
BMino napísal:len to auto treba aj za nieco zivit a drzat po kopea najjednoduchsie je nasetreti na auto, no vydavky pridu az potom
uvidis ze ked si ten sen splnis, tak zistits, ze az take waaa to nebude

cretino napísal:nechcem byt za mudreho, ale ked tu skolu budes dlho odkladat, nebude z toho nic.. a az potom ta zacne srat, ze (hovorim priklad) ty budes zarabat za tu istu pracu o 30% menej ako ten, kto skolu ma a pritom o nic viac robit nebude.. len z principu.. a uz sa ti do toho chciet nebude, lebo si zvyknes, ze po praci mas volno (budes sa ozierat, vycirat sa kade-tade, nakladat frajerku, opatrovat decka,...) a toho sa vzdat nebudes chciet - som ten kto vie, o com hovori..
nehovorim, ze nepracuj za 500€... ani to, aby si si nevazil pracu ludi, co za tolko robia - ja som presiel aj tym a prave preto si vazim kazdeho jedneho cloveka, kto rano vstane, aby siel do prace.. ale este viac toho, kto spravi vsetko pre to, aby bol zajtra dalej, ako bol vcera...
 ) aj tak som skor z tych skromnejsich. myslim si
 ) aj tak som skor z tych skromnejsich. myslim si  jednoducho chcem konecne zacat pracovat. momentalne som na absolventskej praxy takze az tak na suchu niesom ale 185€ mesacne nieje boh vie co
 jednoducho chcem konecne zacat pracovat. momentalne som na absolventskej praxy takze az tak na suchu niesom ale 185€ mesacne nieje boh vie co  
 Hladam si tiez nejaku pracu v oblasti IT predaj ,servis alebo autoservis-autoeletrika-autohifi (profi skusenosti nemam ,ani skolu).
 Hladam si tiez nejaku pracu v oblasti IT predaj ,servis alebo autoservis-autoeletrika-autohifi (profi skusenosti nemam ,ani skolu).  

dodoIPD napísal:Este by som ti v KE chcel odporucit aby si sa poinformoval o T-Systems, hladaju sikovnych ludi a ponukaju viac nez vyhodne podmienky prace. Avsak nieco nato musis vediet :)