... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMino napísal:len to auto treba aj za nieco zivit a drzat po kopea najjednoduchsie je nasetreti na auto, no vydavky pridu az potom
uvidis ze ked si ten sen splnis, tak zistits, ze az take waaa to nebude
cretino napísal:nechcem byt za mudreho, ale ked tu skolu budes dlho odkladat, nebude z toho nic.. a az potom ta zacne srat, ze (hovorim priklad) ty budes zarabat za tu istu pracu o 30% menej ako ten, kto skolu ma a pritom o nic viac robit nebude.. len z principu.. a uz sa ti do toho chciet nebude, lebo si zvyknes, ze po praci mas volno (budes sa ozierat, vycirat sa kade-tade, nakladat frajerku, opatrovat decka,...) a toho sa vzdat nebudes chciet - som ten kto vie, o com hovori..![]()
nehovorim, ze nepracuj za 500€... ani to, aby si si nevazil pracu ludi, co za tolko robia - ja som presiel aj tym a prave preto si vazim kazdeho jedneho cloveka, kto rano vstane, aby siel do prace.. ale este viac toho, kto spravi vsetko pre to, aby bol zajtra dalej, ako bol vcera...
dodoIPD napísal:Este by som ti v KE chcel odporucit aby si sa poinformoval o T-Systems, hladaju sikovnych ludi a ponukaju viac nez vyhodne podmienky prace. Avsak nieco nato musis vediet :)