... všetko o BMW ...
nech sa ti ju podarí upraviť ako chceš a hlavne poopravovať čo treba
dalej vyhodit komplet cely tapacirung kufra a zohnat druhy a potom doskladat tu napravu a spojaznit auto zohnat tesnenie na diff a potom natiahnut komplet nanovo kable na hudbu kedze teraz je to hrozne nieco ako to spravili.... a potom vyvarit tie podbbehy ale to ma cas kedze nane lowe...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
ViktorDDD napísal:možno to auto stálo vo vode v tých záplavách keď vravíš že je všade špina a boli aj problémy s elektrikou, inak tie sedačky sú ešte v pohode, kým nie je pretrhnutá koža tak sa to dá zachrániť
tento tyzden alebo zaciatkom tohto tyzdna sa konecne zacne pracovat na spojazdneni auta, cize pojde von komplet zadna naprava palo s rk mi donesie druhu opieskovanu a spravenu takze sa to len prehadze co bude dobre a doobjednava sa to co sa bude potrebovat a potom sa to tam rovno namontuje aj s diffom aach ako jednoducho sa to pise
a to by bolo myslim zatial vsetko s planov na mesiac az dva.. cize dufam ze najneskor na moje narodky si to spojaznime...
a ked to bude nahodene vyskusat ci to vobec ide, potom ako dalsia vec pojde do repasu vrch motora kedze mi zacalo tlakovat a niekde sa zacala stracat voda, cize hlava k.O takze by som chcel dat vrch motora do repasu... + novu vahu vzduchu kedze je tiez ko, potom ked bude robota by som chcel dat vyvarit tie nestastne podbehy ale som rad ze ta podlaha je uplne zdrava len tie podbehy teda zadna cast je KO, a hlavne by som chcel podakovat za vela vela veci a m-tech II volant bmwmaniac-ovy alias P. Haluskovy a myslim ze aj diablovy
takze teraz otazka kupit druhy alebo skusit henten ako tak zrepasovat ? teda tesnenie a olej kedze hento co tam je je tak na dve veci ....