... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Re: [E34 525i] my first car

Pondelok, 19. Júla 2010, 20:57

gratulujem =D> nech sa ti ju podarí upraviť ako chceš a hlavne poopravovať čo treba :wink: a hlavne jazdi opatrne

Peter540
Auto: E34 540i
Kraj: Trnavský

Pondelok, 19. Júla 2010, 21:31

som zvedavy nan ,ked ho dovezeš ,hod aj fotky interieru
BMW 540iA E34
BMW 525tds E34 ex
mazda 323 BG 1.7D ex
audi 80 1.8 ex
BMW 520i E34 ex
škoda forman ex

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 19. Júla 2010, 21:40

hezkyyy, dalsia 34ka :D aspon z fotiek vyzera slusne, to je zaklad, prahy vyvarit aj kupti nove to je par supov v dnesnej dobre.
Ohladne motora pises 3.novembra, 92 , to sa uz ale robili Vanosove M50ky cize mas asi prehodeny motor, alebo je to v tej dobe len prihlasene ale vyrobene skor, podla ETK zsitis najpresnejsie :wink:
Nahod aj foto interieru sme zvedavy, hodne stastnych km prajem
Nur Original ist Legal.

hessy

Pondelok, 19. Júla 2010, 21:56

peto v tt neviem kedy bude kedze neviem ako to spravime s tym diffom ale myslim ze v auguste by to mohlo byt oka

milosss: tiez si myslim ze motor nieje org ale je mi to jedno podla toho co mi posielali s auto motivu je to 03.11.1992 a prihlasene 1993 takze neviem ako .... no vyvaria sa tie podbehy a ked hoooooodne posetrim chcel by som aj celolak kedze jedna strana je troska horsia ale nieje to nic hrozne

francomk
Auto: 320dT E46 ´02

Pondelok, 19. Júla 2010, 22:37

Držím palce, chlape, snaž sa :wink:

Ja si musím ešte pár rokov počkať :(
´02 320dT E46
´86 120L

hessy

Pondelok, 26. Júla 2010, 13:05

taakze odtuzingovanie faza 1 prebehla uspesne ... neverili by ste kde vsade bolo najebane lepidlo :roll: a tie chromove listy.
Dal som rovno dole napis 525i .
Ked som sa uz vrtal v aute rovno som menil smerovky za oranzove a zistil som ze musim zohnat jedny komlet svetla kedze neviem akym sposom sa to povodnemu majitelovy podarilo ale su poodtrhane uchyty na svetla ... dalsia vec nejako mi tam nejde maska... ten kkt ju tam len nasadil a nechal tak ziadne uchytenie nic.. sa divim ze sme to po ceste do gabcikova niekde nestratili.
Central mi uz zazracne fuguje dokonca aj vyhrievanie sedaciek funguje vsetka alektrika funguje co ma a ako ma..... Dokonca som zistil ze mam sklapacie sedacky :!: a volaky tjuning vyfuk ... ujo Palo s Rk :mrgreen: mi tento tyzden donesie napravu, mtech 2 volant asi, a original airbox namiesto sisky, a nejake blbosti a este mi minile doniesol plnu igelitku smeroviek :lol: .
Ako dalsie pojde dole naprava cela uz asi tento tyzden, vyhadze sa komplet cely intos kedze je tam 2-3 mm vrstva prachu a totalne zajebene .. tak zajebane auto som este nevidel [-o< dalej vyhodit komplet cely tapacirung kufra a zohnat druhy a potom doskladat tu napravu a spojaznit auto zohnat tesnenie na diff a potom natiahnut komplet nanovo kable na hudbu kedze teraz je to hrozne nieco ako to spravili.... a potom vyvarit tie podbbehy ale to ma cas kedze nane lowe...
a otec ma konecne hotovu ropuchu \:D/

hessy

Re: [E34 525i] ratten :D

Pondelok, 26. Júla 2010, 16:39

nejake foto aktualneho stavu aj intosu ... ta sedacka vodicova na fotke vyzera dost hrozne ale v skutocnosti to nieje take hrozne.... :roll: len to treba osetrit a vycistit... ako vravim totalne zajebane to auto asi od novoty nikto neumyval.... ](*,)
Prílohy
P7260064.JPG
P7260065.JPG
P7260060.JPG
P7260062.JPG
P7260061.JPG

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: [E34 525i] ratten :D nove photos

Pondelok, 26. Júla 2010, 17:07

možno to auto stálo vo vode v tých záplavách keď vravíš že je všade špina a boli aj problémy s elektrikou, inak tie sedačky sú ešte v pohode, kým nie je pretrhnutá koža tak sa to dá zachrániť
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

hessy

Pondelok, 26. Júla 2010, 17:28

ViktorDDD napísal:
možno to auto stálo vo vode v tých záplavách keď vravíš že je všade špina a boli aj problémy s elektrikou, inak tie sedačky sú ešte v pohode, kým nie je pretrhnutá koža tak sa to dá zachrániť

nie nie elektrika ide v pohode vsetko len som vcera nieco robil a asi som vyhodil poistku alebo nieco lebo pochybujem ze v zlatych klasoch mali zaplavy :lol:

Killo
Auto: lexaurin

Pondelok, 26. Júla 2010, 21:00

hovadooooooo :twisted: :twisted: som si cvrkol do galot ked som videl tu prvu VT fotku :lol:
konecne ti to vyslo, sak o aute uz som vedel z obsirneho popisu v SS :D
ale aj tak gratulujem, drzim palce nech ti ide vsetko podla predstav, a hlavne opatrne :wink:

jak povedal coWon, poradne sa priprav na vodicak a nee ze sa pojdes hned cerstvo blaznit s autom ;D
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

hessy

Re: [E34 525i] under construction

Pondelok, 2. Augusta 2010, 16:09

taaak :) v sobotu namontovana hmlovka, a skoro spojazdnena zadna sedacka normalne som musel vytrhnut zamok s pod plata aby som ju dostal von kedze na oboch sedackach je rozdrbkany ten mechanizmus, opravene teda nanovo zlozene tapacirungy a komplet vycisteny kufor od oleja, zapojene volake radio uz len dorobit eurokoncovku a spojaznit spolujazdcove zrkadlo. To by boli tie lepsie spravy co sa podarilo :D a zistil som preco tam nemozem dat tu fl ci v8 masku, povodny majitel alebo skor TOTALNY KOKOT namiesto toho aby vymenil aj kryty okolo svetiel tie plastove krity odrezal pilkov cize to budem musiet zohnat nove s FL alebo V8 neviem ci to maju rovnake, a este ju nemam kde uchytit kedze maska je na 5 uchytov a celo je na 4 uchyty. Cize maam co robit.... [-o< tento tyzden alebo zaciatkom tohto tyzdna sa konecne zacne pracovat na spojazdneni auta, cize pojde von komplet zadna naprava palo s rk mi donesie druhu opieskovanu a spravenu takze sa to len prehadze co bude dobre a doobjednava sa to co sa bude potrebovat a potom sa to tam rovno namontuje aj s diffom aach ako jednoducho sa to pise :lol: . Ked uz auto bude pojazdne tak sa vyhadze komplet interier aj s kobercami a komplet sa vycisti co sa len bude dat a podlaha sa natre nejakym sajrajtom este neviem cim :lol: proste sa to spravy komplet a poriadne. Ako dalsie sa ntiahnu nove kable na hudbu lebo toto kto zapajal to bol iny kokot #-o a to by bolo myslim zatial vsetko s planov na mesiac az dva.. cize dufam ze najneskor na moje narodky si to spojaznime...

hessy

Utorok, 17. Augusta 2010, 18:33

po tyzdnovom trapeni vyhodena zadna naprava, vcera nahodeny diff na napravu uz to len dostat do auta [-o< a ked to bude nahodene vyskusat ci to vobec ide, potom ako dalsia vec pojde do repasu vrch motora kedze mi zacalo tlakovat a niekde sa zacala stracat voda, cize hlava k.O takze by som chcel dat vrch motora do repasu... + novu vahu vzduchu kedze je tiez ko, potom ked bude robota by som chcel dat vyvarit tie nestastne podbehy ale som rad ze ta podlaha je uplne zdrava len tie podbehy teda zadna cast je KO, a hlavne by som chcel podakovat za vela vela veci a m-tech II volant bmwmaniac-ovy alias P. Haluskovy a myslim ze aj diablovy :mrgreen:

a nejaka ta mensia zmena:
Prílohy
P8110076.JPG
volant
P8110082.JPG
konecne ako tak uchytena maska a spravene ladvinky :D

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Utorok, 17. Augusta 2010, 19:00

Mtech II volant je super, mám ho tiež, dobre sa drží v ruke 8) ešte vymeň tú tuzing riadiacu páku za origo BMW a interiér bude tip-top
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

hessy

Utorok, 17. Augusta 2010, 19:02

jj je to uplne ppci hlavne oproti tomu origu kormidlu s airbagom je to ako rozpravka :D momentalne musim riesit podstatnejsie veci ako riadiaca paka ale tiez mi tam lezie na nervy

hessy

Streda, 25. Augusta 2010, 15:18

takze mozno sa mi uz zajtra podari zohznat druhy diff kedze samosvor co mam zacal s neho tiect olej a nepasuje mi na kardan, myslel som ze ma jebne ked to uz bolo na aute ](*,) takze teraz otazka kupit druhy alebo skusit henten ako tak zrepasovat ? teda tesnenie a olej kedze hento co tam je je tak na dve veci ....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných