taakze odtuzingovanie faza 1 prebehla uspesne ... neverili by ste kde vsade bolo najebane lepidlo

a tie chromove listy.
Dal som rovno dole napis 525i .
Ked som sa uz vrtal v aute rovno som menil smerovky za oranzove a zistil som ze musim zohnat jedny komlet svetla kedze neviem akym sposom sa to povodnemu majitelovy podarilo ale su poodtrhane uchyty na svetla ... dalsia vec nejako mi tam nejde maska... ten kkt ju tam len nasadil a nechal tak ziadne uchytenie nic.. sa divim ze sme to po ceste do gabcikova niekde nestratili.
Central mi uz zazracne fuguje dokonca aj vyhrievanie sedaciek funguje vsetka alektrika funguje co ma a ako ma..... Dokonca som zistil ze mam
sklapacie sedacky :!: a volaky tjuning vyfuk ... ujo Palo s Rk

mi tento tyzden donesie napravu, mtech 2 volant asi, a original airbox namiesto sisky, a nejake blbosti a este mi minile doniesol plnu igelitku smeroviek

.
Ako dalsie pojde dole naprava cela uz asi tento tyzden, vyhadze sa komplet cely intos kedze je tam 2-3 mm vrstva prachu a totalne zajebene .. tak zajebane auto som este nevidel

dalej vyhodit komplet cely tapacirung kufra a zohnat druhy a potom doskladat tu napravu a spojaznit auto zohnat tesnenie na diff a potom natiahnut komplet nanovo kable na hudbu kedze teraz je to hrozne nieco ako to spravili.... a potom vyvarit tie podbbehy ale to ma cas kedze nane lowe...
a otec ma konecne hotovu ropuchu