... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

Mimo napísal:Čaute chalani. Vie mi niekto poradiť koľko litrvo brzdovej kvapaliny treba do E36ky? Stačí neaká obyčajná alebo sú aj špeciálne pre BMW? aby som vedel približne čo a koľko treba kúpiť. Dik za rady

Mimo napísal:Balino všetko máš od vladkyho?a čo ten automotiv? vybavil si? hm keď už pôjdem pre to tak aj pre tú brzdovku by som skočil.
No ve´d uvidím. mechanik nie som tak neviem kolko tam toho treba.
mimochodom. mot.olej nema za dobrú cenu?bud. týždeň chcem kupovať
 chalanom predaval tusim liter 200sk...teraz som vstal som robil do 6tej rana v BB...volal som im prislo mi to idem preto mozno ti budem volat keby boli njake problemy ze njeco nevedia
 chalanom predaval tusim liter 200sk...teraz som vstal som robil do 6tej rana v BB...volal som im prislo mi to idem preto mozno ti budem volat keby boli njake problemy ze njeco nevedia   olej zase ma igor68 aj mne ide menit
  olej zase ma igor68 aj mne ide menit  
Mimo napísal:dobre dobre =) kludne volaj aj taxa v práci práve nudím. napíšem teda vladkymu či by vedel niečo vybaviť. a igor ti aký olej vybavil?

Mimo napísal:balino napísal:do automotivu idem az o 4tej mlada ce ist somnou no
oki. v poriadku a nevieš či je automotiv otvorený aj cez weekend? / v sobotu/ a pozdravuj mladú

Mimo napísal:balino napísal:do automotivu idem az o 4tej mlada ce ist somnou no
oki. v poriadku a nevieš či je automotiv otvorený aj cez weekend? / v sobotu/ a pozdravuj mladú

BlackMW napísal:Mimo napísal:balino napísal:do automotivu idem az o 4tej mlada ce ist somnou no
nahradne diely su zavrete v sobotu..
v sobotu len awt bavaria na zlatych do jednej..
a namiesto vytukavania pismenok si si to mohol racej pozriet na ich stranke, stalo by ta to menej energie