coWon napísal:no jasneee (:  a ta lista zacvaknut nejde... na tej strane bolo auto zostrelene, tak tam bude este nejaka nepresnost alebo je ohnuty blatnik a preto sa neda zacvaknut ): 
to bikemann... to mas pravdu, roboty je s tym jak na kostole a nie len jeden krat brusit ale niekolko krat...
opieskovat som to chcel aj ja dat... lenze potom musis dat zaklad na hlinnik a ten je drahy a kupis ho len v nejakom velkom baleni... a brusenie ta bude cakat tak ci tak... ledaže by si to praskoval ako to robia firmy
kazdopadne by som to uz nerobil, aspon nie na tak mnoholucovych elektronoch (:
no neviem,  neviem,   mam za sebou uz dost  velku   skusenost s lakovanim  ramov  na bike,  boli  to  vselijake hlinikove zliatiny od eastonu  az po snad vsetky cisla zliatin, a  pouzival som  normalny dvojzlozkovy  plnic  co pouzivaju na  lakovanie aut a na to klasika uz   lak a vzdy  to drzalo, takze osobne si myslim ze  je uplne zbytocne davat  nejaky specialny zaklad ktory je urceny  na hlinik..   tie ramy   boli potom  pouzivane   v dost extremnych podmienkach a vydrzalo to vsetko, samozrejme ak sa to hodilo  o skalu   tak sa  to osuchalo 

no to  mas pravdu ze po zaklade  to treba brusit ale to uz je  lahsia  robota jak brusit  popraskanu a olupanu  farbu do stratena to je peklo, a  ta praskova  farba nad tym som uvazoval, sused  to robi, ale  z  bikov mam  zase taku skusenost ze sa to pri extremnom namahani  olupovalo,  myslim ze klasika auto lak bude lepsi.  vidiet  to aj na tych mojich elektronoch  olupuje to to  presne jak praskova farba,  klasicky lak to urcite nie je..