coWon napísal:no jasneee (: a ta lista zacvaknut nejde... na tej strane bolo auto zostrelene, tak tam bude este nejaka nepresnost alebo je ohnuty blatnik a preto sa neda zacvaknut ):
to bikemann... to mas pravdu, roboty je s tym jak na kostole a nie len jeden krat brusit ale niekolko krat...
opieskovat som to chcel aj ja dat... lenze potom musis dat zaklad na hlinnik a ten je drahy a kupis ho len v nejakom velkom baleni... a brusenie ta bude cakat tak ci tak... ledaže by si to praskoval ako to robia firmy
kazdopadne by som to uz nerobil, aspon nie na tak mnoholucovych elektronoch (:
no neviem, neviem, mam za sebou uz dost velku skusenost s lakovanim ramov na bike, boli to vselijake hlinikove zliatiny od eastonu az po snad vsetky cisla zliatin, a pouzival som normalny dvojzlozkovy plnic co pouzivaju na lakovanie aut a na to klasika uz lak a vzdy to drzalo, takze osobne si myslim ze je uplne zbytocne davat nejaky specialny zaklad ktory je urceny na hlinik.. tie ramy boli potom pouzivane v dost extremnych podmienkach a vydrzalo to vsetko, samozrejme ak sa to hodilo o skalu tak sa to osuchalo

no to mas pravdu ze po zaklade to treba brusit ale to uz je lahsia robota jak brusit popraskanu a olupanu farbu do stratena to je peklo, a ta praskova farba nad tym som uvazoval, sused to robi, ale z bikov mam zase taku skusenost ze sa to pri extremnom namahani olupovalo, myslim ze klasika auto lak bude lepsi. vidiet to aj na tych mojich elektronoch olupuje to to presne jak praskova farba, klasicky lak to urcite nie je..