... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk

co mam n47 tak som vzdy dochladzoval ale s rozumom pri beznej jazde par sekund pred zastavenim ked som sa niekde nahanal na dialnici a pod a isiel napriklad tankovat nechal som autu minutku  turbo mam stale original 350 tisic km ma uz , olej menený kazdych 10K umna doma (s pociatku castrol nasledne prechod na bmw olej filtre mann / bosch  )auto mam cca od 30K .
 co mam n47 tak som vzdy dochladzoval ale s rozumom pri beznej jazde par sekund pred zastavenim ked som sa niekde nahanal na dialnici a pod a isiel napriklad tankovat nechal som autu minutku  turbo mam stale original 350 tisic km ma uz , olej menený kazdych 10K umna doma (s pociatku castrol nasledne prechod na bmw olej filtre mann / bosch  )auto mam cca od 30K .ROKI49 napísal:Ked zastavim sa mi automaticky vypne motor (start-stop). Ci ako to robite? Vkuse jazdite v sport rezime, alebo predtym ako zastavite to date do sportu?uplne postaci, aby cloveku posledne kilometre jazdy nejebalo a mozno daka minutka ked dorazis a zatial si vyberes penazenku, mobil, oblecies bundu, atd.
Akatsuki napísal:Mam X3 (G01) - jedine kedy sa to vypne ked je auto alebo prevodovka v sport rezime. Da sa nastavit sport individual (napriklad na comfort) a vtedy to ostava vypnute kedze je to sporttak ja mam moznost este system start stop vypnut vo vsetkych bmw co mam ale napriklad v G60 ktoru som mal pozicanu v nemecku sa uz moznost vypnutia start stopu nenachadza neviem aky mas model ak nejaky co ma start stop of musis si to vypinat pri kazdom nastartovani auta . neviem ci by ti niekto tu so servismanov vedel tu funkciu vypnut skor otazka na nich ja som to zatial vzdy riesil vypnutim ori nasadnuti do auta
 Ale zase individual mam nastaveny inac a nechce sa mi s tym hrajkat kazdu chvilu.
 Ale zase individual mam nastaveny inac a nechce sa mi s tym hrajkat kazdu chvilu.