... všetko o BMW ...

ViktorDDD napísal:ono tých olejov syntrax/syntrans je niekoľko druhov, ale toto konkrétne má aj špecifikáciu BMW, tak by to tam asi malo ísť
http://www.motorove-oleje.sk/castrol-sy ... 75w-90-1l/

To topran je co? Lebo topran ma vydrz tak maximalne mesiac
  To topran je co? Lebo topran ma vydrz tak maximalne mesiac  

.
 . .
 . . Včera som sa radoval z opravenej klimatizácie a dnes ráno ma čakala vybitá batéria, ktorá v kombinácii s nefunkčným mechanickým zámkom a absenciou mechanickeho zámku kufra na touringu robí z auta nedobytnú pevnosť
. Včera som sa radoval z opravenej klimatizácie a dnes ráno ma čakala vybitá batéria, ktorá v kombinácii s nefunkčným mechanickým zámkom a absenciou mechanickeho zámku kufra na touringu robí z auta nedobytnú pevnosť  . Fotky pridám keď doriešim túto malú nepríjemnosť.
. Fotky pridám keď doriešim túto malú nepríjemnosť. a vyčistiť svetlá, keďže vďaka diere vo svetlách pre napájanie angel eyes sú tam otvory a bordel.
 a vyčistiť svetlá, keďže vďaka diere vo svetlách pre napájanie angel eyes sú tam otvory a bordel. aj malý úspech je sa počíta)
 aj malý úspech je sa počíta) )
) , držte mi palce.
, držte mi palce. . Hneď ako sa tam dostanem tak to budem riešiť. Odhad ceny toho zámku v BMW ? Nech mi tá suma dá facku teraz, aby som sa mohol zmieriť dopredu
. Hneď ako sa tam dostanem tak to budem riešiť. Odhad ceny toho zámku v BMW ? Nech mi tá suma dá facku teraz, aby som sa mohol zmieriť dopredu  .
. kruh sa uzatvara a auto zas plni ulohu prveho auta majitela
  kruh sa uzatvara a auto zas plni ulohu prveho auta majitela   

, tak som si otvoril kapotu. Ľavá (vodičova) ľadvinka musí ísť dolu a nahmatáte si lanko poistky (bovden) pri zámku na vodičovej strane auta. Je tam taká kovová časť v ktorej je lanko zachytené, tú časť zatlačíte smerom na vodičovu stranu (odporúčam to urobiť šróbovákom alebo niečím podobným, ak nechcete prísť o prsty
, tak som si otvoril kapotu. Ľavá (vodičova) ľadvinka musí ísť dolu a nahmatáte si lanko poistky (bovden) pri zámku na vodičovej strane auta. Je tam taká kovová časť v ktorej je lanko zachytené, tú časť zatlačíte smerom na vodičovu stranu (odporúčam to urobiť šróbovákom alebo niečím podobným, ak nechcete prísť o prsty  ) a počujete ten slastný zvuk otvorenej kapoty. Trvalo mi to asi 11 minút, z toho 7 minút som vyberal ľadvinku tak aby som ju nezlomil
 ) a počujete ten slastný zvuk otvorenej kapoty. Trvalo mi to asi 11 minút, z toho 7 minút som vyberal ľadvinku tak aby som ju nezlomil  . Pozdravuje ťa tvoj bývalý pohrebák a posiela pusu :*, budem sa snažiť ho dať čo najbližšie stavu v akom bol roku 1999. Ináč ten zámok nefunguje prečo ? Je menený, alebo len nejde ?
. Pozdravuje ťa tvoj bývalý pohrebák a posiela pusu :*, budem sa snažiť ho dať čo najbližšie stavu v akom bol roku 1999. Ináč ten zámok nefunguje prečo ? Je menený, alebo len nejde ? .
.