Nazdar takže po stálom odkladaní založenia príbehu som sa k tomu konečne dokopal. Mal som už 2 BMW pred týmto (E32 730i, E36 316i) takže toto je moje 3. no určite nie posledné. Tak že auto som kúpil koncom leta hneď ako som ho uvidel na predaj mi padlo do oka do konca som zistil že týpek je z Petržalky tak som ho hneď šiel aj pozrieť. Bol som síce trocha prekvapený keď som ho zbadal (na fotke nebolo vidno hrdzu na kapote ale nič strašné). Bolo aj je 

trochu ťuknuté ale to mi chlapík povedal hneď na mieste že vraj ho nabral niekto z dodávkou v robote. No ale Keď to naštartoval tak som ho už aj hneď chcel brať 

krásny zvuk znel skoro ako V8 

to mi prišlo trocha zvláštne tak som sa ho na to opítal a povedal mi že tam nie je katalizátor... (Myslel som si že bol zámerne vybraný ale keď som pozrel výbavu tak si niekto zaplatil aby to bolo bez katalizátoru). Ďalej mi chlapík povedal že treba vanos pre tesniť a občas zaklepe hydroštel ale inač nič sním nie je. No tak sme sa dohodli že nech ho nepredáva a nech ho stiahne z netu a ja mu do týždňa dám zálohu. Tak som mu ju doniesol a o mesiac aj zostatok peňazí a už som sa na ňom viezol o par ulíc ďalej domov. Krásny pocit konečne po 2 rokoch mať poriadne kone 

Takže postupne budem dopľňať info a foto....
Model description: 328I 
Market: Europa 
Type: BG21 
E-Code: E36 (2) 
Chassis: Coupé 
Steering: links 
Doors: 2 
Engine: M52 - 2,80l (142kW) 
Drive: Heckantrieb 
Transmission: automatisch 
Body Color: Bostongruen Metallic (275) 
Upholstery: Leder Soft/beige (P8SN) 
Production date: 10.02.1996 
Assembled in: Regensburg 
S199A without catalytic converter 
S354A Green windscreen, green shade band 
S401A  Lift-up-and-slide-back sunroof, electric 
S415A Sun-blind, rear 
S423A Floor mats, velours 
S473A Armrest front 
S498A Headrests, rear, mechanically adjustable 
S534A  Automatic air conditioning 
S570A Reinforced power supply 
S651A  Radio BMW Reverse RDS 
S710A M leather steering wheel 
S806A Third stoplamp 
L822A GULF VERSION 
S823A  Hot-climate version 
S850A  Additional Export tank filling 
S853A Language version English 
S925A Transport protection package
Veci ktoré chcem spraviť: M-packet alebo AC snitzer
                                     Urobit kapotu (hrdza), + lupe sa lak tak oprava
                                     Nové fólie
                                     Nová visco spojka + kladky + remeň klími + termostat
                                     Pretesniť vanos + spraviť hydroštely + tesnenie pod vekom ventilou
                                     Vymena oleja všade + kvapaliny + filtre
                                     Vymena prevodovky
                                     Tlmiče výmena + repas zadnej nápravy (ramena....)
                                     Neake doplnky...
Veci ktoré sa spravili:      Repas prednej nápravy
                                     Výmena podnej pumpy + remeň