... všetko o BMW ...
Fester318is napísal:ked chces mozes si dojst zvuk vypocut som hudobnik tak kvalitu rozoznam a smejd by som nepocuval....Kvalita zvukoveho vystupu bude priserna ked je tam prevodnik za 50 centov a este na to software-vo riadeny regulovatelny vystup , to radsej fakt to radio na kazetyTak ale kazdemu staci nieco ine
Pancak napísal:Ale radio sa s telefonom neda porovnavat co sa tyka kvality zvuku :) Ale inak za napad![]()
Pancak napísal:Som zvedavy ako to bude vyzerat ked to dotiahnes do konca
DJOWSIDE napísal:ked chces mozes si dojst zvuk vypocut som hudobnik tak kvalitu rozoznam a smejd by som nepocuval....
Fester318is napísal:
Ok si hudobnik ako je potom mozne ze zapojis dva za sebou iduce softwerove ekvalizery, ktore ti poriadne pridaju latenciu potom sa pohadaju na snad vsetkych frekvenciach a spravia ti fazovy posun ktory by sa podobal rakuskym alpam, medzi sebou to prepojis s variabilneho vystupu co je urceny na pripojenie sluchadiel, cize bude mat pekne velky vystupny odpor a minimalne napatie. To nasledne napojis do line in co ma uplne opacne parametre pre pripojenie zdroja a nakoniec s toho vyleze dobry zvuk :) Robim v obore 10 rokov a vela zakaznikov mi tvrdi ze ma "dobry zvuk" ale to je ako s autom.... Nehovor ze je tvoje dobre ked si este nesedel v lepsom :)
SurrendeR napísal:poweramp to isti
SurrendeR napísal:ha! trefa do cierneho?
sak lepsi prehravac na droidy asi neexistuje![]()
Pancak napísal:Tie zadne svetla vyzeraju byt celkom dost ztmavene, nemal si s tym problemy ?