... všetko o BMW ...
mareek napísal:Zdravím Vás chalani.
Prosím potrebujem poradiť ohľadne automatickej prevodovky. Kúpil som BMW 530 xd, r.v. 2006. 203 000km...reálnych.. olej v prevodovke sa ešte nemenil.
Mám takýto problém. Keď auto ide po rovine, prevodovka radí pekne (aspoň sa tak tvári) ale ako náhle idem niekam do kopca a idem ustálenou rýchlosťou 40 -50 km/h tak auto začne ako keby trhať a niekedy otáčky kolísajú v rozsahu cca... 200 – 300 otáčok (hore – dole, hore – dole). A trhá to aj vtedy, keď mu trošku pridám, nie stále, ale niekedy....
V čom by mohla byť chyba?
ĎAKUJEM VÁM ZA ODPOVEĎ
Marek
airbone napísal:hydromenic to urcite nebude.
Nerobi vam to nahodou len na rovnakom prevodovom stupni? (napr pri 5ke?)
voloda napísal:Bude to hydromenic, ja som pomenil vsetko mozne aj nemozne a nakoniec to bol hydromenic. To ze su chybne vstreky aj niekde ukazalo, alebo to len tak z brucha povedali?
Ja by som zacal od najlacnejsieho, zaslepil sanie a vymenil zhavice, toto vies ze mas zle...
voloda napísal:Bude to hydromenic, ja som pomenil vsetko mozne aj nemozne a nakoniec to bol hydromenic. To ze su chybne vstreky aj niekde ukazalo, alebo to len tak z brucha povedali?
Ja by som zacal od najlacnejsieho, zaslepil sanie a vymenil zhavice, toto vies ze mas zle...