Caute tak pridavam moju skusenost. Hydromenic uspesne vymeneny v ZF pakra Jihlava, musim povedat ze to co sa tu o nich pise je naozaj pravda, perfektny pristup k zakaznikovi, profesionalita, ochota a super cena. Pisal som tu odhad ceny na cca 1400e no v skutocnosti to stalo 27 338kc aj s DPH co je skoro presne 1000e cize som spokojny, myslim ze tu na Slovensku vam to za taku cenu nikto neurobi a ak aj hej tak urcite nie v autorizovanom zf servise ktory ma najlepsie referencie v cz/sk.
Auto som tam doniesol v stredu o 7:00 rano s mechanikom sme sa isli previezt aby zistil ako sa to sprava hned spozoroval ze otacky az moc vyletia ked sa tomu prida bez toho aby to podradilo (ja som myslel ze to tak ma byt

), potom ked dal podlahu auto tocilo do 4000 v pohode no tam sa ako keby zastavilo a do 4200 islo uz pomalsie chvylku pockalo a az potom preradilo povedal ze to je dalsi dokaz preklzu menica :) inak povedal mi ze bmw odporuca menit menic kazdych 200 000km pocas testovacej jazdy ma aj hodil na autobusovu stanicu cize som mohol ist pekne rovno na bus bez bludenia po Jihlave :) auto tam bolo do druheho dna (stvrtku) o 12:30 uz bolo hotove prisiel som poukazoval mi co pomenil a co som tam mal dokonca zistil ze som tam nemal original olej ( ja som o tom vedel ale jemu som o tom nehovoril ) ze farbu mal ok ale podla vone to nebol on

(mal som tam ravenol) aj preto som volil Jihlavu lebo robia preplach a toho oleja som sa chcel zbavit kedze mi to kazdy odporucal dalej mi ukazal moju vanu ktora tiez nebola original ked som menil olej 3 roky dozadu som sa vytesoval ze som zohnal vanu za 130e a v bmw stoji 210 no polozil ju vedla originalnej a ukazal mi ako bola zdeformovana proste moja sa na rovnej podlozke hojdala a original bola krasne rovna dokonca v jihlave stoji origo vana cca80e cize super cena, potom prechodka ktora bola povodna zevraj tiekla jak pi... dalej skrutky na zotrvacniku ci co to je (ta zelezna platna co je priskrutkovana na menici

) je tam 5 skrutiek ktore maju lepidlo na zavite tak ich vzdy preventivne menia kedze to lepidlo je jednorazove a dalej nove torx skrutky olejovej vane (21kusov) davaju uz niake modernejsie co maju vacsiu hviezdicu lebo povodne maju taku malinku a radi sa strhaju :) a este nova zatka na vypustanie oleja.
Auto ide po vymene uplne inak krasne drzi otacky ziadne kolisanie dokonca mi klesla spotreba :) cize ak ma niekto podobny problem odporucam budete spokojny :)
PS platit sa da v hovotvosti ceskymi a dokonca aj eurami a samozrejme kartou