... všetko o BMW ...
Laco19 napísal:Ja som ich rozoberal 6ks. Najrozbitejsie som vyskusal v teplovzdusnej rure ale nizsia teplota nestacila na lepidlo a pri vyssej uz zmaklo plexi a deformovalo sa.
Teplovzdusnu pistol som najprv zavrhol ako take "barbarske" riesenie ale nakoniec sa to ukazalo ako najlepsi sposob na rozobratie. Dobre lokalne prehriat a pacit skrutkovacmi plexi von. Poskodeniu plastov sa myslim ani ty nevyhnes. Ja som pred skladanim vycistil drazku pre plexi od lepidla, zlepil vsetky poskodenia, plexi som vlepil silikonom a tesni to ako akvarium.
Este tip: doskriabane a zazltnute plexi som opravoval 2k uretanovym lakom (Spraymax sada na opravu svetlometov), vyzera to myslim celkom OK. Nebyt toho vodou rieditelneho zakladu na polyakrylat co ma ist pod lak tak by svetlomety vyzerali ako nove.
fabcinjakub napísal:Dik za rady do rury to pchat nebudem nevmesti sa ...
fabcinjakub napísal:Teplovzdusnou si to rozoberal ? no dufam ze nic nedolamem
alfi666 napísal:Nechcem sa vas nejak dotknut, ale neni jednoduchsie proste kupit druhe svetlo?... za nejakych 250e kupis... a to svoje stare predas hoci za stovku....
Rozobrat to svetlo je pakaren, staci ked som o tom precital fora a popozeral videa - hned som vedel, ze by som sa do toho ani nepustal