... všetko o BMW ...
alfi666 napísal::D ja s mojimi nemam nastastie ziadny problem... Riesil som to davnejsie ked boli take matnejsie, ale prebrusenie a prelestenie to vyriesilo :)
Okrem toho neviem preco si myslis, ze ja som lama?ked som si dokazal rozobrat sam celu pristrojovku, vymenit vyparnik a zlozit to tak aby to fungovalo, tak svetla su malina
len si myslim, ze niektore veci je lepsie kupit ako snazit sa ich zbastlit...
Ale ako chalanovi drzim palce, o tom pokoj :)
PeqpeK napísal:to si zle pochopil, vobec si nemyslim, ze si lama, prave naopak :)
len si stale pamatam na tu smolu so vstrekami a aj ten vyparnik, proste ze mas na svoju e60 mega smolu
este raz urcite to nebolo cielene na teba a tvoje zrucnosti
alfi666 napísal:... Laco je sikovny, takze to co sa jemu podarilo sa nepodari 90% ludom...
alfi666 napísal:tak dik... jj tie vstreky bola az taka smola, ze to koncilo vymenou motora, takze ani nechci vediet co to cele stalo
![]()
Na margo rozoberania svetla - je dobre, ze sa to tu kolegovi podarilo spravit, kedze mal dve svetla, tak si moze dovolit na oboch poskodit tu opacnu cast :) .. takze ano, takto sa to da... ale nepustal by som sa do toho, ked clovek planuje rovnake svetlo aj poskladat...
Laco je sikovny, takze to co sa jemu podarilo sa nepodari 90% ludom.. takze na to sa radsej nespoliehat :)
fabcinjakub napísal:No ak by sa niekto do toho snazil pustat tak vam to zakazujemskoncilo to kupov svetla z nejakej buracky za 160 eur ..cena bola taka nakolko tam nebol starter a ani vybojka to som si prehodil zo svojeho svetla. NEOPLATI SA TO je s tym roboty jak na kostole a ten silikon to je asi nejaky z buducnosti :) ale ak by nahodou niekto chcel skusat viem poskytnut jedno plexi a to puknute svetlo co je na obrazku za par evracov.
coWon napísal:to je podla mna lepidlo na celne sklo, preto to nejde tak jednoducho
fabcinjakub napísal:Parabolu samizda vytiahnes aj bez toho aby si rozoberal cele svetlo videl som uz take fotky jak to vymienali.