... všetko o BMW ...
miroslavcernica napísal:Zdravim vas, mam taky problem s 525d rocnik 2004, po silnych dazdoch sa na spolujazdcovej strane a na pravej strane vzadu objavil kopec vody.....myslel som, ze je to z panoramy, ale teraz som prisiel na to, ze to preteka (teda aspon myslim) z predu ako voda zteka z celneho skla a na pravej strane pod kapotou pod pelovym filtrom a tymi plastami je taka umela bila ,,krabica'' v ktorej su kable a neviem co vsetko a z tej krabici idu kable do kabiny auta....a medzi tou krabicou a kabinou je taka pena a tadial mi to vsetko natieklo.....ale neviem preco sa tam voda dostala.....neviete poradit prosim? Je zle odvodneny odtok z celneho skla? alebo? a mam vodu aj v tej bielej krabici kde su tie kable......
Barracuda napísal:... kde ta vyjebana voda ma odtekat pretoze zrejme tie odvodnovacie kanaliky budu zapchate.. a netusim kde ich hladat...
miroslavcernica napísal:...prosim Ta a v tej bielej krabici si vsetky tie kable poodpajal? Mozem to rozpojit? Nevyresetuje sa mi potom vsetko, alebo nieco podobne? ...
Laco19 napísal:
Ked je elektronika pod vodou tak netreba rozmyslat ci sa nieco zresetuje ale okamzite odpojit akumulator, inac ju spolahlivo znicis. Konektory by sa mali rozpajat vzdy az po odpojeni akumulatora. Ten mozes opat pripojit az ked je vsetko vysusene. DDE tiez nie je vodotesna, tu by som rozobral a vysusil (a vizualne skontroloval skody). Ja na vyfukanie vody pouzivam stlaceny vzduch (sprej) a zvysok dosusim fenom.
miroslavcernica napísal:sewas....ale ja tu elektroniku chvalabohu nemam pod vodou....len na spodku v tej krabici je voda, ale el. nieje zatopena.....tak preto sa pytam ci to mozem porozpajat....
Laco19 napísal:Mozes, nenarobi to problemy ale najprv odpoj akumulator az potom to rozober. Po pripojeni akumulatora budes musiet nastavit datum a cas.
Laco19 napísal:Mozes, nenarobi to problemy ale najprv odpoj akumulator az potom to rozober. Po pripojeni akumulatora budes musiet nastavit datum a cas.
miroslavcernica napísal:Prosim Ta este k tomu odtoku tej vody....to co si tam dal foto, tak to je odtok vody z plastu na ktorom je vlastne ten pelovy (ci aky to je) filter a z toho je ten odtok do blatnika.....ale to co nam tu zateka tak to tecie z celneho skla poza ten plast, ktory ma ten uvedeny odtok....a tecie to v podstate rovno na tu bielu ,,krabiu''.....a neviem ci pod tou krabicou ma byt este dalsi odtok, alebo ako?.....lebo ta krabica je v podstate vodotesna az na to miesto z ktoreho vychadza ten zvazok kablov do ,,kabiny''.....tam je taka pena a taky plast.....a kedze neodtiekla ta voda z pod tej krabice, tak sa tam hromadila a cez ten plast a tu penu natiekla do tej krabice a tak isto do kabiny.....nmevies ci maju byt este nejake dalsie odtoky?
miroslavcernica napísal:...a tato fotka co si teraz dal to je prava strana spodok? za kolesom? to sa da vidiet ak by som zhodil prave koleso a vnut. blatnik? ....tie plasty z pod tych filtrov uz mam davno skontrolovane......ja sa potrebujem dostat pod tu bielu krabicu.....