... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Keby existovali náhrady typu Meyle a pod., tak to neriešim a zoberiem tie, ale vysoliť len za ramená 260,- evri sa mi nechce. Čínu tam samozrejme dávať nebudem, len som chcel vedieť, čo je ten Optimal zač. Tak teda začnem šetriť na Lemförder...Cinsky srot. Preco nekupis orig BMW kvalitne diely a vobec uvazujes nad takykito brakmi ?
Mishroom napísal:To, že rovnaké rameno na "velke BMW" bez x-drive stoji okolo 80,- a je tam mrte kadejakých európskych náhrad na výber. Na xd je len Lemförder za 130,- a Čína...Normálne si kúp Lemforder alebo origo BMW (tu bude ale cena vyššia). Nechápem čo je nenormálne na cene 130 ečiek za rameno na velke BMW 4 kolu?
PetoK napísal:Tými Lemami som myslel tie Lemfördery. Tie snáď už z Číny nebudú...Tie LEM budu tiez 99% z Ciny. Na taketo auto by som nic ine ako orig BMW nedaval.
PetoK napísal:Ale hej...
Milosss napísal:Som sa pobavil...No jedine originál z BMW predsaSa čudujem, že Peťo nechodí aj srávať do BMW, čo ak tie bežné Geberity sú fake z Číny a v BMW budú mať predsa originál
PetoK napísal:Sorry chlapce ale ked do toho nevidis radsej nepis sprostosti... si cosi nastuduj ake fake sa robia... trh je zaplaveny napodobeninami a aj velke firmy s tym maju problemy... napr fake xenon vybojky atd... bohuzial to tu je skoda niekedy pisat...
Ale vsak mne to je jedno,kludne si davajte taketo diely na auto, ale potom sa nestazujte ze za chvilu su KO.