... všetko o BMW ...
Gamerik napísal:Ten Optimal už mi tu ostatní vyhovorili, ten už neriešim. A keďže ponuka na xd je značne obmedzená, tak mi zjavne nič iné ako tie predražené Lemfördery neostane. Dopytoval som to aj v CZ, bolo to tam o niečo lacnejšie, ale nie zas o toľko, aby sa mi to oplatilo riešiť.Neviem, Optimal som ešte nikde nedával, ale malo by to byť čosi nemecké, na úrovni Meyle. Ja som ramená menil Lemforder, ale kúpil som ich po 62€/ks, ceny rovnakého dielu boli v rozmedzí od 62 do 170€/ks... treba nájsť správny obchod..
Gamerik napísal:Z DS som dostal ponuku okolo 132,-. Tých 90,- bude asi na verziu bez x-drive. Tie TRW ramená majú v tom českom shope, ale voči Lemförderu ušetrím možno 40,- evri a to nebudem riskovať, keďže nepoznám ich kvalitu. Ale aspoň vidíš, že s tými mojimi xd ramenami to nie je až také jednoduché...Hmm...akurát toto rameno nemajú tam kde kupujem...ale v DS auto majú TRW za 90€... amíci, nepoznám kvalitu...píšu že vysoká kvalita, ale skúsenosti nemám...mám od nich akurát zadné pakne, ale 2 roky položené na stole, nechce sa mi to meniť.
PeqpeK napísal:Vzhľadom na aktuálne akútnejšie problémy s kardanom som opravu nápravy zatiaľ odložil. Včera sa robila okrem iného na aute geometria a skúšali vôle náprav, no a vyzerá to tak, že ten stav ešte nie je taký, aby to bolo nutné meniť. Každopádne som rozhodnutý dať tam potom niečo lepšie. Nebudem špekulovať s niečím neznámym, ale nebudem dávať ani originály. Myslím, že ten Lemförder je ideálny kompromis medzi cenou a kvalitou.ja by som si priplatil, zober si ze uz len tu pracu budes musiet platit 2x, neratam este dalsie ramena ked ti tieto po roku odidu :)