Tri kralovstva, a dve princezne tomu, kto mi povie ako to zapojit.. Mam radiovy central, dokupeny, su tam 2 prepinacie rele lock/unlock, zo zamku dveri vychadzaju 3 ovladacie droty, cerveno-zeleny je 12V, bielo-zeleny je odomknutie, a cierno-biely je zamknutie, pripojenim 12V na bielo-zeleny sa to klasicky zamkne, a viceversa.. No dobre, vsak to ide tak o com kecam.. pojebani inzinieri z BMW do toho dali anti-theft ani o tom nevedeli, central som si za 20 minut zapojil, fungoval, pekne som to zalozil, a robil ine, potom idem na obed, a uz to neslo vobec, ziadne reakcie, dokonca prestal reagovat zamok dveri.. do boha ja uz na to nemam nervy, co viac, ze vystup smeroviek, som pripojil na smerovky pod volantom, vsetko v pohode, pokial central isiel, dokonca aj potom co uz nesiel, aspon smerovky blikali.. zrazu? odomknem, a ako zoplo rele bliknutia tak zaplo "kluc" do druhej polohy

Je to zapojene na smerovky, a blika mi pristrojovka.. samozrejme ako to prislo tak to aj odislo, zrazu to prestalo robit a blikaju zase len smerovky. Central auta teraz uz ide ako ma, ale na spajanie signalovych drotov neregauje vobec. Takze teraz babo rad.