Sobota, 3. Augusta 2013, 20:18
No, tak potom daj bacha az nekupis taky vydojeny kusok ako ja :) Ked teda niekto tvrdi ze tomu nemoze nic byt. Najlepsie to poznas ked to nastartujes studene (co pri tychto teplotach neni mozne) ci sa neozvu hydrostely, ako sa auto ohrieva, ci drzi teplotu, a potom ci nekolisu otacky (bacha na spravny volnobeh, niekto napr utiahne lanko plynu aby mal motor trochu vyssie otacky a toto sa nedalo poznat) ked tocis volantom na mieste, pripadne ked sa spina kompresor klimatizacie nesmie to vobec zakolisat, z vyfuku v ziadnom pripade nesmie ist dym ci uz cierny alebo modry. Ak z toho vli olej, tak odporucam pri vymene komplet rozdeklovat a pretesnit, ja som tak neurobil a motor bude musiet ist von, pretoze z toho tecie viac ako je zdrave. Ale inak, ked uz sa srat s vymenou motora a mat v aute nelegalnu upravu, zozen si radsej nejaku M52B28, ide to o poznanie lepsie a zerie menej ako 2.5 pokial v tomu prisposobis jednotku a diferak.
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."