... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
renecek napísal:Ahojte, planujem si kupit 325ku. Rad by som sa spytal na vas nazor, ci mam zobrat 325 alebo radsej 330. Taktiez ma zaujima, ci je na slovensku nejaka dobra a spolahliva firma, ktora mi auto normalne ozvuci. Momentalne mam Audi A6 2008, tam je hudba Bose, tak by som mal rad podobnu kvalitu aj v BMW.
Vdaka
renecek napísal:dakujem za odpoved. vies mi poradit firmu, ktora mi osadi dobre audio?
duri-sk napísal:Cau, co sa tyka 325 vs 330, tak v prospech 325 hra spotreba a snad pomalsie opotrebenie, kedze motor, spojka a prevodovka je uplne rovnaka ako na 330. Vykon je uplne dostatocny na beznu premavku a aj obcasne vyblaznenie. Spotrebu na 325d 2007 mam v priemere 6.8+-, motor je uplne linearny, 330 nema uplne linearnu charakteristiku krutiaci moment klesa s otackami, ale celkovo ma vyssi max krutak a max vykon. Ak by som narazil na dve podobne 325 a 330 tak by som proste vzal ten zachovalejsi a lepsie vybaveny kus.
mexican napísal:Ja som mal kedysi Bose v OOOO A4. Pri porovnaní s Logic-7 v E46 bolo Bose na tom lepšie.
PetoK napísal:Hoši, neporovnávajte neporovnateľné... L7 hrá super, ale až napr. v E65, F01... kde je všetko poriadne vytlmené... samozrejme ani to nie je úplný TOP, ale ak hrajú všetky reprá, a nie sú poškodené koncáky v ASK/AMP je to veeelmi slušené... kto neverí, nech príde, velmi lahko mu to dokážem...![]()
v E9x je L7 velmi slušný, aj keď od TOP zvuku to má ďaleko... obyč stereo a hifi je oproti tomu tragédia, takisto ako aj napr. v E65...
mexican: ano, L7 = TOP HIFI PROFESSIONAL DSP, v E65/66 to bol max sound system,aký sa montoval sériovo. V F01/02 je to už inak.
Lovec31: dojdi, presvedčím ťa o opaku...