... všetko o BMW ...
alfi666 napísal:Tie novsie 525 LCI su myslim OK, tie starsie papkali castokrat este viac ako 530.... inak su to 3 litre v oboch pripadoch
PeqpeK napísal:od roku 2007 (LCI) sa robia 525d s 3litrovym motorom, je identicky s 530d len je naladeny na mensi vykon (rozdiel je vo vstrekovacoch, hlave a sani-bez klapiek, v pripade AT prevodovky je aj prevodovka ina)
sam mam tento model...spotreba na dlhe trate je fakt super, pozri v mojom podpise
vykon je postacujuci a zvukovy prejav velmi prijemny :) celkovo ak chces automat, tak by som do 4valca nesiel
ak si pocul nadavky na 25d, tak to bolo urcite mierene na jeho predchodcu s objemom 2,5litra
u LCI modelov isla vseobecne spotreba dolu
co sa tyka kazovosti, tak klasicke baworacke veci:
- virive klapky, avsak u tychto 3litrovych 25d klapky v sani NIE SU :)
- kazia sa temostaty, lacna zalezitost
- DPF ako na vsetkych diesloch tymto vybavenych
- u E61 (kombi) sa lubi pokazit kompresor vzduchoveho podvozku a predrat kable piatych dveri
- v starsich navi (CCC) lubia odchadzat bluetooth moduly, obcas aj cely CCC modul
- v pripade AT prevodovky lubia aj tieto hnevat pokial v nich nebol vcas a dobre vymeneny olej
co som zabudol? :)
voMacK napísal:to co si dal nie je 2007. Je starsie, lebo to je predfacelift tam mala 525d objem este 2,5 litra.
Inak vsetko tu uz mame X krat popisane. Kukni index tem, najdes tam kopu odpovedi na svoje otazky.
BigDick napísal:
mne staci toto lebo som tu cez telefon a prezerat tu vsetky fora su na nervy cize ked kupim 525d ktory je vlasne 530d... ten pofaceliftovy tak s anemusim bat zeby to bol shit motor ? popripade spotreba ?
PeqpeK napísal:presne tak ako pises...inak ten link co si dal je 07/2006 vo velmi socialnej vybave
ak chces predviest 525d tak sa mozeme dohodnut niekedy po praci, som v ba
BigDick napísal:
v pohode ved kedy by ti to vyhovovalo ? ja ma teraz audi a6 3.0 tdi a octaviu 2 1.6i a chcem to uz vymenit uz ma to nebavi a ta e60 s ami pozdava uz dlhsie :)
PeqpeK napísal:po a6 trojlitri by si chcel ist do manualu?![]()
poslal som ti spravu
BigDick napísal:
alfi666 napísal:Ja som myslel, ze aj pred FL boli 525ky priskrtene 3 litre.. tak zase som sa daco dozvedel