... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:po FL su priskrtene ako sa pisalo uz vyssie, co som cital a co viem aj od ludi co vlastnia 525d tak ze by to boli nejak poruchove motory alebo daco podobne som nepocul.
netrpeli ani klapkami ani nic podobne.....ale zasle aj na stasti pri kupe a od koho je auto a ako sa servisovalo atd....
PeqpeK napísal:jj, podla mna jedine minus bola spotreba, ktora sa od 530 velmi nelisila, ak aj nebola vacsia (u automatu samozrejme)
mareko258 napísal:tak ako pises , presne, s automatom papala ako 530d , ja mam manual, a priemerna spotreba cez leto na R19 je 7,2 a na zimnych okolo 6,8l na R17 podla mna je to skvela spotreba na take velke auto s vykonom 220koni.
vladoslavo napísal:citam toto forum a vidim, ze sa ludom dost pletu LCI a ne LCI BMW. Ked obcas pozeram inzeraty BMW, dost casto sa stava, ze predajca tvrdi ze je to LCI ale mam to stary typ iDrive ... nestaci len prehodit svetla a dat dopredu dekoracnu listu a trdit ze je to LCI ....
Inak k tej spotrebe, mam LCI 525 seriovku s automatom, teraz som isiel do HR z BA cez Madarsko. Madarsko cez obce 60 km/h, mimo 120 km/h, nalozene auto,priedbiehacky, vzdialenost cca 400 km, priemerna spotreba 5,7 l, v HR som isiel dialnice rychlostotu 160 - 180 km/h, vzdialenost asi 350 km, v cieli priemerka 7,0 l ... Myslim si, ze je to slusne.
voMacK napísal:
Na iDrive nepozeraj. Aj starsi CCC sa daval do LCI....
voMacK napísal:
Na iDrive nepozeraj. Aj starsi CCC sa daval do LCI....
vladoslavo napísal:
aký má význam kupovať si lci so starým idrive ...
PeqpeK napísal:a to konkretne ako si uz raz spomenul do oktobra 2008
davam za pravdu, ale vela ludi nevie o co prichadza
ta uvadzana spotreba je asi BC, vsak? ja mam rozdiel oproti realu pri dlhych trasach take 3deci