Čaute, mam E91 320d r.v. 2008 touringa...mal som teraz v zime s autom takýto problém: Išiel som zaparkovať do garáže a stalo sa mi toto

pravé kolesá boli na ľade a ľavé na betóne, chcel som sa pohnuť a začalo prehrabávať len to koleso, čo je na ľade!!! ľavé nič. Tak som najprv stlačil na 2 sekundy DTC a aktivoval ho, zasvietila kontrolka DTC a stále to isté...potom som to podržal ešte dlhšie až sa vypla funkcia DSC, taká kontrolka s kruhovou šípkou ponad A a aj tak prehrabovalo len to koleso čo je na ľade!!! Aby som sa pohol tak potrebujem logicky, aby mi zabralo to koleso čo je na betóne (pevnom povrchu) a nie to čo je na ľade....Ja som si myslel to že ak funkciu DSC vypnem tak mi budú jednoducho zaberať obidve kolesá a to by mi v tomto prípade pomohlo vyhrabať sa, takže tomu nechápem, doteraz som mal predný pohon a myslel som si že kolesa zaberaju jednoducho naraz obidve...
Prosím poradte, lebo tomu nerozumiem a poprípade vysvetlite, lebo po tomto mám pochybnosti či maju tie funkcie a ich zapínanie a vypínanie aj nejaký efekt pri zapadnutí v snehu (ľade)...