... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Creoon napísal:Caoo prosim vas neviem nikde najst aku ziarovku kupit na vymenu Angel Eyes (ake ma oznacenie a W).. prestal mi svietit pravy.. a ked to demontujem zasa nebudem mobilny.. Dakujem alll
stanleyt318 napísal:
ja som to menil niekedy v lete, mam klasicku halogenovu-zltu, nie tie ledkove ci ake su to tie co svietia na bielo...
takuto ziarovku na angel eyes kupis len v BMW, je to tak spravene, ze to inde nekupis a nie je to len ziarovka ale taky vacsi kus aj s tym okolim, ta ziarovka je tam zapecena v tom... kupoval som v bmw, stoji to dajakych 30€ a vymena nie je prave najjednoduchsia ak to mas robit na parkovisku![]()
ideal je dat dolu koleso, aby si mohol dat dolu podblatnik a potom uvidis aj tu ziarovku v takom kryte, drzia ho dva sroby, no a pod nim je ten maly zazrak co treba vymenit... na youtube je kdesi aj podrobne video, nechce sa mi to hladat teraz, skus
v podblatniku je aj taky maly otvor, krytka, ktoru ked das dolu tak sa k tomu dostanes mozno len s vytocenym kolesom, ale ja mam hrube prsty a nevidel som tam, tak som to dal radsej cele dolu
Creoon napísal:LCI je facelift? Ja mam po facelifte. Tak si to menil zhora? Od kapoty? Ci cez blatnik?
Creoon napísal:Tak ja som stoho blbec.. tak Anglel Eyes v jednom svetlomete napajaju dve Ziarovky? JEdna H8 35W
a druha vlisovana do choromovej plastovej obijmky na spodku ... dobre to chapem?