... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
chch napísal:Fuha, dik za tip, to sa zide ked sa mi to nahodou objavi. Z akeho dovodu to moze byt 'suche' ?
Kwaky napísal:Ahoj. Mam zrejme ten isty problem na E39 a ked zadok pohupem, tak iba lava strana vrzga, jak stary kočik pre decko... proste take to typicke vrzganie.. myslis ze to je to iste? a princip bude na e39 podobny ?
dakujem.
dr.keso napísal:Dnes sa mi podarilo vyriešiť pre mňa obrovský problém na mojej e 91, mi pri pružení tak hlasno vŕzgala zadná náprava, že som sa s tým hambil jazdiť. Problémom bolo horné uloženie struny, kde do kovovej mysy dosadá gumové púzdro na strunu, ktoré bolo úplne suché, stačilo premazať a zvuky sú preč. Teraz sa píše ľahko, ale kým som prišiel na to rozobral som skoro celú zadnú nápravu. inak na vybratie struny, stačí vybrať jednu skrutku spodného ramena, netreba odpájať ani tlmič.
dr.keso napísal:Dnes sa mi podarilo vyriešiť pre mňa obrovský problém na mojej e 91, mi pri pružení tak hlasno vŕzgala zadná náprava, že som sa s tým hambil jazdiť. Problémom bolo horné uloženie struny, kde do kovovej mysy dosadá gumové púzdro na strunu, ktoré bolo úplne suché, stačilo premazať a zvuky sú preč. Teraz sa píše ľahko, ale kým som prišiel na to rozobral som skoro celú zadnú nápravu. inak na vybratie struny, stačí vybrať jednu skrutku spodného ramena, netreba odpájať ani tlmič.
Marcello napísal:
Nazdar,
vyriesim to doma len s heverom a zhodenym kolesom? ... skoda, ze si neurobil nejake foto ...
Diky za reakciu.
mirekE36 napísal:zdravim ..mam E36 coupe a tiez mam problem s vrzganim..ale moj problem je na prednej naprave .. vrzga mi lave koleso pri pruzeni ale aj pri toceni do lava..neviem prist na problem a kedze som v rakusku moc sa mi nechce behat po drahych servisoch..ak by mi vedel niekto poradit bol by som mu velmi vdacny. dakujem
Johny.Lax napísal:No ja som si včera po prečítaní tejto témy skúsil pred garážou trošku pohúpať s autom (E91) a vŕzga tiežZatiaľ to je našťastie iba jemné a počuť to len pri státí, nie pri jazde. Takže to skúsim tento týždeň popraviť na základe Vašich skúseností, a dám vedieť.
Roland85 napísal:
Skoro mas pravdu....ja som musel este odmontovat tlmic...vlastne iba spodnu srobu na tlmici uvolnit aby mi pustilo stacit rameno smerom dolu...ale tiez som to robil z heverom na garazi...takze ANO...ide to...