... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Marcello napísal:
Uz to prestalo vzrzgat, ked si to namazal? .... a cim si to mazal? .... nejak sa mi v tejto zime nechce do toho pustat, ale uz jazdim vrzgajuci ako stary crep). Diky za odpoved.
stevo napísal:tak som to všetko vystriekal WD - 40 a prestaloto vrzgať, asi o dva týždne to tu bolo zas a vrzgalo to ešte horšie . Po návšteve servisu a výmene dvoch zadných kovovogumových silemblokoch to už nevrzgá boli vybyté ,cena s materialom a prácou 100eur.
Igmaus napísal:Ja ked prechadzam rychlejsie cez nerovnosti nemyslim diery v ceste ale take preliaceniny na ceste tak mi ide od predneho laveho kolesa taky zvuk ako keby suchnem naraznikom o cestu ide to niekde od kolesa cim sa auto viac hupne tym to je hlasnejsie ked ho rozhupem na mieste tak je to pocut ale velmi slabo. Kde moze byt problem? Robi to len lave koleso.
Ferinoza napísal:Caute
Aby som sa podelil o skusenost.
Mam E90 a v jeden den som zacal vnimat jemnucke vrzkanie. v priebehu tyzna sa to tak rozsirlo ze pri pomalom prejazde nerovnostami som mal pocit ze zasobujem kaufland mineralkou ( trenie plastovych flias v obale o seba) bolo to ako keby som mal nalozenych 1000 flias baldovskej, cosi strasne.
Skusal som niekolko krat prestriekat vsetky ulozenia na danej strane (ZP) a skratka nepomohlo nevedel som idenfifikovat odkial to ide. pod autom sa to zdalo ako dolne ulozenie struny ked som bol vedla auta ako horne ulozenie tlmica..
Nakoniec to bol silentblok spodneho ramena ktory je v naboji. Ma ako keby take ochranne manzetky aby sa do nich nic nedostalo. jemne som pridvihol manzetu a strekol som do neho mazivo odvtedy pre kaufland nerobim