... všetko o BMW ...
mike666 napísal:LUPO...to ti na sk dialniciach nepomoze!! dialkove zapnute....![]()
![]()
clovek blika...ma zapnuty blinker...nalepi sa na rit auta pred nim...ide ho predbehnut po pravej strane....AJ TAK TO NEPOMOZE....
pomoze akurat tak zakusnut sa do volantu...vypenit cez hubu vsetko co mozes a ocami ho prepichnut ako voodoo babiku
lupo napísal:mike666 napísal:LUPO...to ti na sk dialniciach nepomoze!! dialkove zapnute....![]()
![]()
clovek blika...ma zapnuty blinker...nalepi sa na rit auta pred nim...ide ho predbehnut po pravej strane....AJ TAK TO NEPOMOZE....
pomoze akurat tak zakusnut sa do volantu...vypenit cez hubu vsetko co mozes a ocami ho prepichnut ako voodoo babiku
no mne to zatial pomaha, klop klop klop. predbehnutie vpravo tiez pomaha (vacsinou). no a ked budem mat HMMWV, tak haaaaadam aj ten .50cal na streche pomozeDD
mike666 napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kua...tak hned daj vediet kedy to budes mat nech registrujem Hmmwv skor nez mi odpali auto pod ritou![]()
lupo napísal:heheheh, neboj, zlte tracery ta preberu z letargie. a taky humvee ide len nejakych 140 az 150km/h pri plnom kotli :)
MT-SPEEDY napísal:lupo napísal:heheheh, neboj, zlte tracery ta preberu z letargie. a taky humvee ide len nejakych 140 az 150km/h pri plnom kotli :)
Tak nakoniec bude na dialnici zavadzat Lupo s Humwee
mike666 napísal:MT-SPEEDY napísal:lupo napísal:heheheh, neboj, zlte tracery ta preberu z letargie. a taky humvee ide len nejakych 140 az 150km/h pri plnom kotli :)
ale zase na rozdiel od toho humwee z videa...na lupa postaci par vystrelov do pneumatik a je vonku z hry![]()
![]()
![]()
lupo napísal:mike666 napísal:MT-SPEEDY napísal:lupo napísal:heheheh, neboj, zlte tracery ta preberu z letargie. a taky humvee ide len nejakych 140 az 150km/h pri plnom kotli :)
ale zase na rozdiel od toho humwee z videa...na lupa postaci par vystrelov do pneumatik a je vonku z hry![]()
![]()
![]()
ja som nikdy nenapisal, ze chcem lamersku civilnu verziu hummer. chcem origos HMMWV, vyradene armadne kusy sa daju kupit za 25 000 USD :))) a teraz sa uz budu dat aj doviezt![]()
taaaakze ostava lahke pancierovanie, nepriestrelne gumy a CTIS. cmuk.