... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

fox1k napísal:toto patrí do príbehov :-)
 ja som chcel len poradiť
 ja som chcel len poradiť (rozhodne krajsie ako plasti dip)
 (rozhodne krajsie ako plasti dip)

radši si sežeň zbytek empaketu (prahy, zadní nárazník) a koupit nějaké pěkné 18ctky kola
  radši si sežeň zbytek empaketu (prahy, zadní nárazník) a koupit nějaké pěkné 18ctky kola  
jkk napísal:striekal som auto dipom, uz nikdy viac, je to tak na jednu sezonu cize vyhodene peniaze...

no ak pouzivas auto ako daily tak zase nieco decentnejsie....zo zvukom to vie byt riadna sranda
 no ak pouzivas auto ako daily tak zase nieco decentnejsie....zo zvukom to vie byt riadna sranda  

jkk napísal:prahy sa budu odliepat do 3mesiacov
vyfuk...zalezi do coho vsetkeho chces ist...dopredu si napr. rozmysli ci bude davat ladene zvody - to spravi tiez vela na zvuku.
-Ak nie tak potom kupit koncovy tlmic napr. Bastuck, Supersprint....
-velmi zaujimavy zvuk je ked vyhodis stredovy tlmic a das namiesto toho rury a vsetko ostatne nechas stock...Najlacnejsia moznost
-pocul som uz aj nazivo upraveny lacny koncovy tlmic - rozrezany, vybrate vnutorne tlmenie a zvarene spat
- das si to komplet spravit do firmy sa tym zaoberajucej napr. A-M-A
vsetko je to o peniazoch a o tom co od toho ocakavas a ako budes auto pouzivat...ak je to vikendova zalezitost cisto na "tuning" tak nie si limotovany hlukom cize mozes rurovatno ak pouzivas auto ako daily tak zase nieco decentnejsie....zo zvukom to vie byt riadna sranda